MTK: régi ismerős tért vissza a kék-fehérekhez

Vágólapra másolva!
2023.01.31. 17:33
null
Thiam újra az MTK-ban! (Fotó: MTK Budapest)
A labdarúgó NB II-ben szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést kötött Khaly Thiammal.

 

Khaly Thiam neve ismerős lehet az MTK drukkereinek, hiszen a szenegáli játékos 2014 és 2016 között erősítette a kék-fehéreket. Most két és fél évre szerződött.

„A 29 éves játékos a középpályán és a védelemben is bevethető. 2014 és 2016 között erősítette csapatunkat, a magyar élvonalban és a kupában 78 mérkőzésen kilenc gólig és öt gólpasszig jutott. Az MTK Budapesttől szerződött külföldre, játszott a Levszki Szófiában, a Dinamo Moszkvában, a Chicago Fire együttesében, valamint több török klubban is – érdekesség, hogy a magyar mellett a török, a bolgár és az amerikai élvonalban is van lőtt gólja” – írja Thiamról az MTK közleménye.

A cikk megjegyzi, hogy Thiam erősen kötődik hazánkhoz, hiszen magyar felesége van, és a honosítása is folyamatban van.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők: Bobál Dávid (Mezőkövesd – kölcsönbe), Guth Ádám (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Rácz Gergő (Paks – kölcsönbe), Khaly Thiam (szenegáli, Pendikspor – Törökország)
Távozók: Balázs József (Paks – kölcsönbe), Biben Barnabás (Tiszakécske – kölcsönbe), Kovácsréti Márk (Nyíregyháza), Lehoczky Roland (Mezőkövesd – kölcsönbe), Medgyes Sinan (DVTK), Nagy Barnabás (Nyíregyháza), Osei Clinton (ghánai, ?), Várkonyi Bence (Kozármisleny – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik