Stieber Zoltán távozna Újpestről (Fotó: Török Attila, archív)

 

A 33 éves Stieber Zoltán, aki a válogatottal részt vett a 2016-os Eb-n és az osztrákok elleni 2–0-s meccsen gólt is szerzett, az ősszel csak kilenc NB I-es meccsen szerepelt az Újpestben (egy-egy gólt és gólpasszt ért el), és mivel több lehetőségre vágyik, a télen távozna.

A Nemzeti Sport értesülései szerint az MTK-nál szívesen látnák a 26-szoros válogatott szélsőt, aki 2020-ban a ZTE-től szerződött Újpestre, és 2022 nyaráig írt alá, ám ha meg tud egyezni a lilákkal az elválás feltételeiről, akkor már a télen az MTK-hoz igazolhat. Így ismét együtt dolgozhatna korábbi, zalaegerszegi edzőjével, Márton Gáborral.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Andrej Kadlec
(szlovák, SKF Sered – Szlovákia), Futács Márkó (Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Szakály Dénes (BFC Siófok), Szépe János (Mezőkövesd), Sztefan Szpirovszki (északmacedón, FK Mariupol – Ukrajna), Szlobodan Rajkovics (szerb, Topolyai SC – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők: Branislav Sluka
(szlovák, MSK Zilina – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Stieber Zoltán (Újpest)
Távozók: Balázs Benjámin (Tiszakécske), Tiago Ferreira (portugál, szabadon igazolható), Szrdjan Dimitrov (szerb), Nikolai Alho (finn, Volosz – Görögország) 
Kölcsönbe távozók: Nagy Barnabás (Szentlőrinc), Andrija Drljo (Szentlőrinc), Kosznovszky Márk (Tiszakécske)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Haraszti Zsolt (Paksi FC) 
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Vancsa Zalán