Mol Fehérvár FC: Szabics Imre az egyik edzőjelölt – NS-infó

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2021.02.22. 23:56
null
Szabics követheti Márton Gábort a fehérvári kispadon? (Fotó: AFP)
Némi túlzással az utolsó szalmaszálba kapaszkodik szerdán a Mol Fehérvár FC. A bajnoki címről alighanem lemaradó piros-kékeknek a Magyar Kupában kell nagyot alkotniuk, ha a 2020–2021-es idényben nyerni akarnak valamit.

Helyzetüket nehezíti, hogy a bajnokságot nagy fölénnyel vezető FTC otthonában kellene kiharcolniuk a továbbjutást. Hogy az Üllői úti mérkőzésen ki ül majd vezetőedzőként a Vidi kispadján, arról még nem adott tájékoztatást a klub. Miután múlt héten Márton Gábortól közös megegyezéssel megvált a Fehérvár, a Diósgyőr ellen Szalai Tamás másodedző dirigált, és a hétfői edzést is ő tartotta. Megtörténhet azonban, hogy szerdán már nem ő irányít – lapunk értesülése szerint még a kupameccs előtt bejelentheti a Vidi az új vezetőedző érkezését. Úgy tudjuk, továbbra is benne van a pakliban, hogy a tavaly nyáron visszavonuló, szeptember óta a klubnál sporttanácsadóként dolgozó Juhász Roland is helyet kap a stábban, de valószínűleg nem vezetőedzőként.

Az NS információja szerint egy magyar és egy külföldi szakember közül kerülhet ki a Mol Fehérvár FC új vezetőedzője. Ausztriából származó értesülésünk szerint a magyar edzőjelölt nem más, mint a korábbi 36-szoros válogatott támadó, Szabics Imre. Ha a megállapodás megszületik, a labdarúgó-karrierje befejezése után a magyar válogatottnál, a Sturm Graznál, majd az osztrák válogatottnál is pályaedzőként dolgozó 39 éves tréner először dolgozhat vezetőedzőként – de ezzel még várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik