Mol Fehérvár: az utolsó pillanatban nyerték meg a felkészülési meccset

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.06.07. 07:46
null
Alef szerezte az egyetlen gólt (Fotó: <a href="https://www.molfehervarfc.hu/2021/06/06/alef-goljaval-1-0-ra-nyertunk-ercsiben.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
Lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I legutóbbi bronzérmese, a Mol Fehérvár FC, s 1–0-ra győzött a Fejér megyei első osztályban szereplő Ercsi Kinizsi otthonában – adta hírül a Vidi hivatalos honlapja.

 

A találkozó szó szerint az utolsó másodpercben dőlt el. Egy szögletet követően Evandro a felső lécet találta el, s a kipattanót a brazil légiós, Alef közelről a kapuba fejelte. Ez volt az utolsó mozzanat, mert a játékvezető azonnal le is fújta a találkozót.

Érdekesség, hogy Dala Martin, a Fehérvár második csapatának kapusa a felkészülési mérkőzés első félidejében csatárt játszott (a fehérváriak honlapja szerint ő volt az együttes egyik legveszélyesebb labdarúgója), s a szünet után állt be a kapuba.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ercsi–Mol Fehérvár FC 0–1 (0–0)

Ercsi
Fehérvár (1. félidő):
Gundel-Takács – Kojnok, Vágó, Horváth, Gulyás – Papp, Kovács I., Pinto, Petrjak – Kovács B., Dala. (2. félidő): Dala – Kövesdi, Dinnyés, Alef, Horváth B. – Dárdai, Houri, Evandro, Bourard – Kovács D., Tóth T.
Gólszerző: Alef
Forrás: molfehervarfc.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik