Mol Fehérvár: a francia középpályás Romániába igazolhat – sajtóhír

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2021.08.30. 14:02
null
Houri (balra) korábban már játszott a román bajnokságban (Fotó: Árvai Károly)
Már Craiovában tartózkodik, és hamarosan aláír a CS Universitatea csapatához Lyes Houri, a Mol Fehérvár francia középpályása – írja a Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap internetes kiadása.


A 25 éves Hourit egyelőre csak kölcsönvenné a Román Kupa legutóbbi győztese, amely egyelőre az orvosi vizsgálatok eredményeire vár.

Mint ismeretes, a középpályás már korábban kikerült a fehérváriak első keretéből, a Craiova viszont támadó középpályást keres, aki pótolná a Galatasaraynak 6 millió euróért eladott Alexandru Cicaldaut. Houri neve jól cseng a román élvonalban, hiszen – Cicaldauhoz hasonlóan – a Hagi Akadémia felnőttcsapatában, a Viitorulban (jelenleg Farul) játszott, 58 mérkőzésen 5 gólt szerezve, mielőtt Fehérvárra szerződött.

Houri az NB I-ben 2020 januárja óta 49 meccsen öt gólt szerzett, 12 gólpasszt adott, de ebben az idényben a bajnokságban már nem kapott lehetőséget Szabics Imre vezetőedzőtől. A fehérváriak NB III-as második csapatában játszott egy bajnokit a Mosonmagyaróvár ellen.

A Nemzeti Sport Online is úgy tudja, a Fehérvár és a craiovai klub között már megszületett az egyezség, Houri kölcsönbe kerül a román csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik