MLSZ: súlyos pénzbüntetést kapott a Diósgyőr

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.19. 20:28
null
Diósgyőrnek szurkolói miatt kell fizetnie (Fotó: Török Attila)
A Magyar Labdarúgó-szövetség augusztus 19-i ülésén a Diósgyőrt súlyos pénzbüntetéssel sújtotta, míg a Ferencvárossal, az Újpesttel és a Honvéddal szemben fegyelmi eljárás indult – mind a négy esetben a szurkolók nem megfelelő magatartását kifogásolta az MLSZ.

 

Az MLSZ a hivatalos honlapján csütörtökön hozta nyilvánosságra a fegyelmi bizottság augusztus 19-i ülésén született határozatait.

Az élvonalban három csapattal szemben indult fegyelmi eljárás, mindhárom esetben a szurkolók nem megfelelő magatartása miatt.

„Az OTP Bank Liga 3. fordulójában lejátszott Újpest–Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a FEB mindkét, az FTC–Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban az FTC sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított szurkolói rendzavarások (pl. pirotechnika használata) miatt. A szurkolói cselekményeket a fegyelmi bizottság a későbbiekben tárgyalja."

A labdarúgó NB II-vel kapcsolatban az alábbi döntések születtek.

„Temesvári Attila Miklós (Szeged 2011) egy soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült."

„A FEB a Siófok–DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt szurkolóinak rendzavarásaiért (pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) 1 300 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik