MLSZ: repült a söröspohár, 100 ezret fizet az Újpest

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 17:49
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) kedden az alábbi határozatokat közölte:


NB I
NB I

Egymérkőzéses eltiltásban részesült Filipe Oliveira (Videoton), Dusan Brkovics (DVSC-Teva), Dragan Vukmir (MTK) és Tamási Zsolt (Paks) is.

Brockhauser István technikai vezető (Újpest) a kispadtól és az öltözőtől egy soron következő NB I-s bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az Újpest–Paks mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (más sportszervezet szidalmazása) és teli söröspohár vendégkispad közelébe történt bedobása miatt 100000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Nyíregyháza–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálása (más sportszervezet szidalmazása) miatt 50000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

NB II

Bajzát Péter (Mezőkövesd) – aki, amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, fejen ütötte ellenfelét – 3, Horváth Attila (Siófok) 1, Barna Zsolt (Szigetszentmiklós) 1, Deme Imre (Sopron) 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az Ajka–Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Vasassal, mint visszaesővel szemben, szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitele és használata miatt elrendelte két soron következő idegenbeli NB II-es bajnoki mérkőzésére egy-egy szövetségi ellenőr küldését és költségeik viselését.

A FEB tárgyalás megtartása után Bognár György technikai vezető (Csákvár) korábbi 200 000 forintos pénzbüntetését hatályában változatlanul fenntartotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik