MLSZ: kétmilliós büntetés a Fehérvárnak, szektorbezárás Újpesten

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.30. 17:58
null
Újpesten rasszista rigmusok miatt zárnak le egy szektort (Fotó: Koncz György)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Mol Fehérvárt 2 millió, az Újpest FC-t 1 millió forintra büntette meg, utóbbi emellett szektorbezárást is kapott a ZTE elleni bajnokin történtekért.

 

„A FEB az Újpestet a ZTE elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolói részéről történt rendzavarásokért és rasszista megnyilvánulásokért 1 000 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet hazai bajnoki mérkőzéseinek lejátszására kijelölt Ilovszky Rudolf Stadion »C3« szektorának 1 (egy) soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen történő lezárását. A FEB a most folyó bajnoki évben ezt megelőzően, egy esetben már hozott elmarasztaló határozatot a sportszervezettel szemben szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt" – olvasható az mlsz.hu-n.

A Mol Fehérvár–Ferencváros rangadó sem maradt visszhang nélkül a fegyelmi bizottság ülésén.

„A FEB a Fehérvár FC-t az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolói részéről történt pirotechnikai eszközök használatáért és mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért 2 000 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A FEB a most folyó bajnoki évben ezt megelőzően, egy esetben már hozott elmarasztaló határozatot a sportszervezettel szemben szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata miatt” – számolt be a testület.

A további fegyelmi határozatok ITT olvashatóak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik