MLSZ: a Szivics-ügy miatt menthették fel a FEB tagjait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.01. 08:25
Az MLSZ felállította a Fellebbviteli Bizottság tagjait, tudta meg a Nemzeti Sport, a hírt később megerősítette Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

A Nemzeti Sport úgy tudja, a változtatás oka a Fellebbviteli Bizottságban, hogy a testület június 5-i ülésén az MLSZ Fegyelmi Bizottságának határozatát – amely szerint a diósgyőri vezetőedzőt, Tomiszlav Szivicset május 22-től kezdődően hat hónapra a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől eltiltja – egy évre felfüggesztette.

A hírrel kapcsolatban a Nemzeti Sport megkereste Garaba Imrét, aki tagja (volt) a fellebbviteli testületnek.

„Nem hallottam a felmentésünkről, nem kaptam értesítést, de ha úgy lesz, most már legalább nem fogok meglepődni – élcelődött a korábbi 82-szeres válogatott hátvéd. – Az MLSZ-nek természetesen jogában áll így dönteni, a határozatot természetesen tiszteletben tartom és elfogadom. Nem hiszem, hogy bármiben is hibáztam volna, de ha indokolnak, ha nem, nem ellenkezem. Hogy sajnálom-e, hogy el kell hagynom a bizottságot? Igen, ugyanakkor egykori labdarúgóként nem volt könnyű szerep, szomorúsággal tölt el ugyanis, ha játékosokat, edzőket, vezetőket különböző büntetésekkel kell sújtani. Ilyenkor azért kellemetlenül tudja magát érezni az ember. Ezek szerint azonban ez a teher immár lekerül a vállamról.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik