Kellemes csalódás Urbán Flóriánnal dolgozni – véli a BVSC kapusa

„Nagyon örülök, hogy kezdőként tudtam pályára lépni, fontos volt, hogy minél több percet a pályán töltsek. Lengyelországban keveset játszottam, az edzések sem voltak olyan intenzitásúak, hogy a kondim olyan szinten legyen, mint a kisvárdai csapattársaimé. Nagyon fontos volt nekem, hogy mindent beleadjak, és kitegyek mindent a pályára, ami bennem van. Emellett gólt is akartam szerezni, ami szintén megvalósult” – értékelte a saját szemszögéből a BVSC elleni kupameccset Vida Kristopher, aki augusztus elején igazolt a Kisvárdához. 

Videónkban arról is beszél a 27 éves középpályás, hogy milyennek látja az NB I-et, illetve hol helyezi el a Kisvárdát a mezőnyben. Továbbá azt is elmondja, mi az, amit a lengyel Piast Gliwice játékosaként hiányolt a futballból, de új csapatában ezt megkapta. 

MOL MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)

BVSC-ZUGLÓ (NB III)–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–2 (0–2)
Budapest,
Szőnyi út, 200 néző. Vezette: Rúsz Márton (Berényi Ákos, Márkus Tamás)
BVSC: Szemerédi – Májer G., Balogh M., Benkő-Bíró, Nagy J. (Fisli, 65.) – Tamási Zs., Szilágyi M. – Szalánszki, Tóth L. (Reizinger, 80.), Kelemen P. – Horváth R. (Tóth K., a szünetben). Vezetőedző: Urbán Flórián
KISVÁRDA: Odincov – Hej, Kravcsenko, Széles, Leoni – Melnik (Bíró R., 87.), Ötvös (Szőr, 77.) – Asani (Czérna, 52.), Lucas, Vida K. (Navrátil, 77.) – Ilievszki. Vezetőedző: Török László
Gólszerző: Lucas (0–1) a 26., Vida K. (0–2) a 29. percben
MESTERMÉRLEG
Urbán Flórián:
 – A csapat maximálisan megvalósította azt, amit kértem tőle, de az ellenfél így is kétszer mögénk tudott kerülni, hiába készültünk ezekre a szituációkra. Szalánszki Gergő révén voltak lehetőségeink, de ezek nem voltak olyan nagyok. A második félidőben a Kisvárda sem szaggatta nagyon az istrángot, így tisztes vereséggel búcsúztunk a kupától.
Török László:
 – Egy percig sem forgott veszélyben a továbbjutásunk, az első félidőre mondható el, hogy kimondottan jó ritmusban is játszottunk, és ekkor szereztük a góljainkat is. Végig irányítottuk a mérkőzést a nagyon szervezetten védekező BVSC ellen. Ezt a védelmet sikerült áttörni, a több kimaradt helyzet ellenére is teljesen megérdemelt a továbbjutásunk.