MK: Vida Kristopher megkapta Kisvárdán azt, ami Lengyelországban hiányzott

Vágólapra másolva!
2022.09.18. 08:37
Vida Kristopher számára nagyon fontos volt a BVSC elleni Magyar Kupa-mérkőzés, hiszen először kapott helyet a Kisvárda kezdőjében. Bizonyítani akart, mert ahogy arról az NSO Tv-nek is beszélt, Lengyelországból hazatérve nem volt olyan fizikai állapotban, mint a csapattársai. A 2–0-s győzelemből, és ezzel a továbbjutásból góllal vette ki a részét.

„Nagyon örülök, hogy kezdőként tudtam pályára lépni, fontos volt, hogy minél több percet a pályán töltsek. Lengyelországban keveset játszottam, az edzések sem voltak olyan intenzitásúak, hogy a kondim olyan szinten legyen, mint a kisvárdai csapattársaimé. Nagyon fontos volt nekem, hogy mindent beleadjak, és kitegyek mindent a pályára, ami bennem van. Emellett gólt is akartam szerezni, ami szintén megvalósult” – értékelte a saját szemszögéből a BVSC elleni kupameccset Vida Kristopher, aki augusztus elején igazolt a Kisvárdához.

Videónkban arról is beszél a 27 éves középpályás, hogy milyennek látja az NB I-et, illetve hol helyezi el a Kisvárdát a mezőnyben. Továbbá azt is elmondja, mi az, amit a lengyel Piast Gliwice játékosaként hiányolt a futballból, de új csapatában ezt megkapta.

MOL MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)

BVSC-ZUGLÓ (NB III)–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–2 (0–2)
Budapest,
Szőnyi út, 200néző.Vezette:Rúsz Márton (Berényi Ákos, Márkus Tamás)
BVSC:Szemerédi – Májer G., Balogh M., Benkő-Bíró, Nagy J. (Fisli, 65.) – Tamási Zs., Szilágyi M. – Szalánszki, Tóth L. (Reizinger, 80.), Kelemen P. – Horváth R. (Tóth K., a szünetben).Vezetőedző:Urbán Flórián
KISVÁRDA:Odincov – Hej, Kravcsenko, Széles, Leoni – Melnik (Bíró R., 87.), Ötvös (Szőr, 77.) – Asani (Czérna, 52.), Lucas, Vida K. (Navrátil, 77.) – Ilievszki.Vezetőedző:Török László
Gólszerző:Lucas(0–1)a 26., Vida K.(0–2)a 29. percben
MESTERMÉRLEG
Urbán Flórián:
– A csapat maximálisan megvalósította azt, amit kértem tőle, de az ellenfél így is kétszer mögénk tudott kerülni, hiába készültünk ezekre a szituációkra. Szalánszki Gergő révén voltak lehetőségeink, de ezek nem voltak olyan nagyok. A második félidőben a Kisvárda sem szaggatta nagyon az istrángot, így tisztes vereséggel búcsúztunk a kupától.
Török László:
– Egy percig sem forgott veszélyben a továbbjutásunk, az első félidőre mondható el, hogy kimondottan jó ritmusban is játszottunk, és ekkor szereztük a góljainkat is. Végig irányítottuk a mérkőzést a nagyon szervezetten védekező BVSC ellen. Ezt a védelmet sikerült áttörni, a több kimaradt helyzet ellenére is teljesen megérdemelt a továbbjutásunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik