MK: „Szeretnénk megvédeni a játékosainkat” – reagált a Kaposvár ügyvezetője

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2021.02.11. 16:06
Mint ismeretes, a Kaposvári Rákóczi FC a Tállya KSE elleni, 2–0-s vezetésről 5–3-ra elveszített Magyar Kupa-mérkőzés után közleményt adott ki, hogy kezdeményezni fogják a Magyar Labdarúgó-szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél a mérkőzés kivizsgálását. Baranyi Sándor, a Kaposvári Rákóczi ügyvezetője a Nemzeti Sportnak most megmagyarázta a döntést.

„Senkit sem vádolunk – hangsúlyozta megkeresésünkre Baranyi Sándor, a Kaposvári Rákóczi ügyvezetője. – Sőt szeretnénk megvédeni a játékosainkat, éppen ezért fordulunk a szövetség és a Szerencsejáték Zrt. szakembereihez, mondjanak ők véleményt a szerdai mérkőzésről, arról, hogy míg a szünetben kettő nullra vezetett a csapat miként kaphatott tizenkét perc alatt négyet. Természetesen tudomásul vesszük és elfogadjuk a szakvéleményeket, s hisszük, megmarad a sport, a labdarúgás tisztaságába vetett hitünk. A szakmai stábunk keresi a vereség okát.”„Senkit sem vádolunk – hangsúlyozta megkeresésünkre Baranyi Sándor, a Kaposvári Rákóczi ügyvezetője. – Sőt szeretnénk megvédeni a játékosainkat, éppen ezért fordulunk a szövetség és a Szerencsejáték Zrt. szakembereihez, mondjanak ők véleményt a szerdai mérkőzésről, arról, hogy míg a szünetben kettő nullra vezetett a csapat miként kaphatott tizenkét perc alatt négyet. Természetesen tudomásul vesszük és elfogadjuk a szakvéleményeket, s hisszük, megmarad a sport, a labdarúgás tisztaságába vetett hitünk. A szakmai stábunk keresi a vereség okát.”

A Szerencsejáték Zrt. reagálásáról itt olvashat.

MOL MAGYAR KUPA
8. FORDULÓ (A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Tállya KSE
(NB III)–Kaposvári Rákóczi FC (NB II) 5–3 (Ondó 53., 85., Tóth Sz. 55., Serecin 61., Szegedi 65., ill. Balázs Zs. 30., 32., Szarka 90+2.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik