MK: Kellemes csalódás Urbán Flóriánnal dolgozni – véli a BVSC kapusa

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.09.17. 19:15
Bár meglátszott a csapatok közötti két osztálykülönbség, az NB III Keleti csoportját veretlenül vezető BVSC tisztességesen helytállt a Kisvárda elleni Magyar Kupa-mérkőzésen. A 2–0-s vereség után Urbán Flórián vezetőedző és Szemerédi Norbert értékelte a találkozót, illetve kitért a kiváló bajnoki idénykezdetre is. 

Urbán Flórián szerint a BVSC tisztességesen helytállt az NB I egyik élcsapata ellen, a játékosok mindent megtettek, amit kért tőlük. Azt is elmondta, a szünetben arról beszélgettek az öltözőben, hogy milyen jó lenne több ilyen jó iramú mérkőzést játszani, mint amilyen a Kisvárda elleni kupameccs volt. Videónkban részletesebben is értékeli a találkozót, és beszél arról is, minek köszönhető, hogy a zuglóiak veretlenül vezetik az NB III Keleti csoportjának tabelláját.

A BVSC kapusa, Szemerédi Norbert szerint ennek egyik oka, hogy bejött a nyári edzőváltás, személy szerint neki kellemes csalódást jelent az Urbán Flóriánnal közös munka. Hogy miért? Az kiderül a videónkból.

MOL MAGYAR KUPA

3. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)

BVSC-ZUGLÓ (NB III)–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–2 (0–2)
Budapest,
Szőnyi út, 200néző.Vezette:Rúsz Márton (Berényi Ákos, Márkus Tamás)
BVSC:Szemerédi – Májer G., Balogh M., Benkő-Bíró, Nagy J. (Fisli, 65.) – Tamási Zs., Szilágyi M. – Szalánszki, Tóth L. (Reizinger, 80.), Kelemen P. – Horváth R. (Tóth K., a szünetben).Vezetőedző:Urbán Flórián
KISVÁRDA:Odincov – Hej, Kravcsenko, Széles, Leoni – Melnik (Bíró R., 87.), Ötvös (Szőr, 77.) – Asani (Czérna, 52.), Lucas, Vida K. (Navrátil, 77.) – Ilievszki.Vezetőedző:Török László
Gólszerző:Lucas(0–1)a 26., Vida K.(0–2)a 29. percben

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik