MK: az Iváncsa elnöke nem várta, hogy legyőzzék a Ferencvárost

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.10.19. 18:45
Iváncsa futballcsapata igazán szerencsés, hiszen három éven belül másodszor játszik Magyar Kupa-mérkőzést a Ferencváros ellen. Baki Imre, a klub elnöke még a meccs előtt nyilatkozott az NSO Tv-nek, s elmondta, ilyenkor megáll az élet a község központjában, ami bár jár néhány kellemetlenséggel, de örülnek, hogy ismét vendégül láthatták a Ferencvárost. 

„Szerencsések vagyunk, három éven belül másodszor látjuk vendégül a Ferencvárost, ez egy igazi fociünnep Iváncsán. Teljes a forgatag, ilyenkor megáll az élet a központban, ami nehézségekkel is jár, de ilyenkor hallat magáról ez a kis település, és a bevétel is jobb, mint egy sima bajnoki mérkőzésen” – mondta Baki Imre, az Iváncsa elnöke.

Videónkban arról is beszélt, hogy mind a kétszer többen voltak kíváncsiak a Ferencvárosra, mint az Újpestre, amellyel 2020 őszén játszottak a kupában (és kaptak ki a lila-fehérektől 4–0-ra). Emellett szó esett arról is, hogy erősebbnek tartja-e a zöld-fehérek mostani csapatát a 2019-esnél, illetve követi-e őket az Európa-ligában. Visszatekintettünk a Gyirmót elleni továbbjutásra, s azt is elárulta, mit vár az Iváncsától az FTC ellen. Semmiképpen sem azt, ami interjúnk után történt a pályán,hiszen az NB III-as csapat hosszabbításban 3–2-re legyőzte a Ferencvárost.

MOL MAGYAR KUPA
4. FORDULÓ, A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT

IVÁNCSA KSE (NB III)–FERENCVÁROSI TC 3–2
(1–2, 2–2, 3–2)
Iváncsa, 1000
néző.Vezette:Derdák M. (Buzás, Huszár)
Iváncsa:
Varga Á. – Aradi, Barta, Cseszneki, Horváth Bence (Pribék, 72.) – Kercsó, Kovács S. (Vámosi R., 117.), Nyilas B., Petrezselyem (Jova B., 84.) – Suszter (Fehér I., 100.), Vellejos (Maka, a szünetben).Vezetőedző:Tóth András
Ferencváros:Bogdán – Botka (Wingo, 66.), S. Mmaee, Thelander (Pászka, 106.), Knoester – Besic (Vécsei, 57.), Laidouni – Zachariassen (Marquinhos, 78.), Mercier (Gojak, 57.), A. Traoré – R. Mmaee.Vezetőedző:Sztanyiszlav Csercseszov

Gólszerző:Suszter (7.), Aradi (55.), Kercsó (96.), ill. Zachariassen (4.), R. Mmaee (19.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik