MK: a fradista a döntő előtt nem játszhat kupameccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.29. 18:26
Csilus Ádám, a Ferencváros 18 éves labdarúgója a csákvári Hajdú Sándor lekönyökléséért öt Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így ebben a szezonban már csak akkor játszhat újra MK-mérkőzést, ha döntőbe jut a csapata. Hajdúnak az eset következtében kitört az egyik foga.

A Magyar Labdarúgó-szövetség az alábbi határozatokat hozta október 29-i ülésén:

MAGYAR KUPA

Gróf Dávid (Csákvár) 1, Csilus Ádám (FTC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, szándékosan könyökkel arcon ütötte ellenfelét, aki sérülést szenvedett, 5 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Mátyus János vezetőedző (Nyíregyháza) mint visszaeső, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Supka Attila vezetőedző (Sopron) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A fegyelmi bizottság a Honvéd–Kozármisleny mérkőzéssel kapcsolatban a Kozármislenyt, mérkőzés szereléssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik