Mezőkövesd: nem foglalkoznak Sziviccsel, de Strestík megígérte…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.12. 08:08
A héten Tomiszlav Szivics, a Mezőkövesdtől a 29. forduló után távozó szakvezető éles kritikával illette az NB I-es labdarúgócsapat keretét, játékosait. A Nemzeti Sport ezek után kereste meg a klubot, megadva a reagálás lehetőségét.

Egyre nagyobb hullámokat vetnek a Mezőkövesd Zsóryval közös megegyezéssel szerződést bontó vezetőedző, Tomiszlav Szivics nyilatkozatai. Csaknem két hete történt a szakítás, de a szerbiai szakember nehezen dolgozza fel a kudarccal végződő kövesdi szerepvállalást, és ahol csak teheti, hangot ad a véleményének. Elsőként lapunknak adott hosszabb interjút, és szerdai számunkban célzott először arra, hogy tudja, melyik játékostól származhatnak az erőnlét visszaeséséről szóló információk, valamint sejteti, hogy a játékosok egy része állhatott a bukása mögött. Senkit sem nevez meg, de a rangado.hu-ra később felkerülő videóval bizonygatja az igazát: az összevágott anyagban egyértelműen Marek Strestíket, a csapatkapitányt állítja pellengérre, megjegyezve, bántja, ha látja, hogy sétáló játékosa mellett elviszik a labdát. rangado.hu-ra később felkerülő videóval bizonygatja az igazát: az összevágott anyagban egyértelműen Marek Strestíket, a csapatkapitányt állítja pellengérre, megjegyezve, bántja, ha látja, hogy sétáló játékosa mellett elviszik a labdát.

„Szombat este a bennmaradás szempontjából rendkívül fontos lesz a Diósgyőr elleni meccs, most semmi sem terelheti el a figyelmünket" – válaszolta a Nemzeti Sport megkeresésére a nemrég távozó szakvezető, Tomiszlav Szivics kritikáinak egyik fő célpontja, Marek Strestík. Az egyszeres cseh válogatott támadó ugyanakkor megígérte, hogy amint lehetősége nyílik rá, elmondja, mit gondol Szivics megnyilvánulásairól, edzői munkájáról.

A Mezőkövesd Zsóry vezetősége sem kíván kardot rántani.

„Szócsata helyett a futballcsatákra koncentrálunk – mondta Szabó Gergely sajtófőnök. – Szeretnénk meghosszabbítani élvonalbeli tagságunkat, és ehhez sikerrel kell venni az akadályokat. A Diósgyőr után a Paks, majd a Vasas következik, a három mérkőzésen meg kell szerezni a bennmaradáshoz szükséges pontokat, de ehhez nyugalom és teljes összpontosítás szükséges. Kérem, nézzék el, hogy egyelőre nem kívánunk reagálni Tomiszlav Szivics kijelentéseire!"

NB I, 2016–2017, 31. FORDULÓ
MÁJUS 13., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00 Ferencváros–DVSC (Tv: M4 Sport)
Budapest, Groupama ArénaPintér Csaba
18.00 Paks–Gyirmót FC Győr
Paks, Városi StadionBognár Tamás
18.00 DVTK–Mezőkövesd
Debrecen, Nagyerdei StadionIványi Zoltán
18.00 Honvéd–MTK
Budapest, Bozsik József StadionSolymosi Péter
18.00 Haladás–Vasas
Sopron, Városi StadionVad II István
20.30 Újpest–Videoton (Tv: M4 Sport)
Budapest, Szusza Ferenc StadionKarakó Ferenc
TABELLA • MENETREND • GÓLLÖVŐLISTA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik