Magyar Kupa: Vignjevics csalódott, de folytatja a munkát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.05. 23:03
Az Újpest 1–0-ra legyőzte a Vasast a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ám 2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal az angyalföldiek jutottak tovább a sorozat legjobb négy csapata közé.

A sajtótájékoztatón először az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a csapata játékával a közismert nehézségek mellett elégedett, és bár csalódott, természetesen folytatni szeretné a munkát Újpesten.Nebojsa Vignjevics a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a csapata játékával a közismert nehézségek mellett elégedett, és bár csalódott, természetesen folytatni szeretné a munkát Újpesten.

Michael Oenning, a Vasas trénere az NSO kérdésére nevetve elárulta, a Ferencvárossal legszívesebben egyáltalán nem játszana sem az elődöntőben, sem a döntőben.

A meccs után történtekhez kapcsolódik, hogy Felix Burmeister és Souleymane Diarra között történt egy kisebb összetűzés az öltözőfolyosó elején, ám Oenning szerint nem volt komoly az eset, csak az érzelmek buzogtak túl a játékosokban.

A TELJES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ VÁGATLANUL

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

2017. március 28. (kedd)
Mezőkövesd–Szolnok (NB II) 3–1
2017. március 29. (szerda)
Budafok (NB III)–Sopron (NB II) 1–2
Ferencváros–DVTK 2–1
Újpest–Vasas 1–2

VISSZAVÁGÓK
2017. április 4. (kedd)
DVTK–Ferencváros 0–0
2017. április 5. (szerda)
Szolnok (NB II)–Mezőkövesd 3–4
Sopron (NB II)–Budafok (NB III) 0–2
Vasas–Újpest 0–1

Az elődöntő sorsolását pénteken tartják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik