MK: Néhány játékosomat meglepte a Fradi minősége – Vignjevics

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2022.03.01. 22:48
null
A Ferencváros főleg az első félidei teljesítményével győzte le a Honvédot (Fotó: Tumbász Hédi)
A labdarúgó Magyar Kupában a Budapest Honvéd otthonában 1–0-ra győzött a Ferencváros, és bejutott a legjobb négy csapat közé. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Ferencváros trénere, Sztanyiszlav Csercseszov nehéz meccsre számított idegenben a Honvéd ellen.

„Az első félidőben jól játszottunk, talán alakíthattunk volna ki több helyzetet is. A gólunk után kicsit megnyugodtunk, a második félidőben nem tudtuk kihasználni a kontralehetőségeket. Természetesen nem lehet kilencven percen keresztül ugyanazon a szinten játszani, és ilyenkor a hazai csapat is mindent megtesz az egyenlítésért. Nagyon örülök a továbbjutásnak, és köszönöm a szurkolóknak, akik velünk tartottak ezen az estén.”

SZTANYISZLAV CSERCSESZOV SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

A Honvéd vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics először az ellenfélnek gratulált.

„Sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal nem vagyok elégedett, leszámítva az utolsó harminc percet. Az első félidőben engem nem vagy csak kicsit lepett meg az agresszívan fellépő Ferencváros, de voltak a csapatban olyan játékosok, akiket tényleg meglepett a Fradi minősége, hogy milyen jó labdarúgók alkotják. A második félidőben jobban játszottunk, így kellene mindig, de gólt nem sikerült lőnünk, mert nem dolgoztunk ki elég helyzetet. Tamás Krisztián lesérült, ami nagy baj, mert a posztján ő az egyetlen megoldás. Örömre adhat okot, hogy a meccs vége felé az a csapat volt fönn a pályán, amelyik képes jó játékra, és szállítani tudja az eredményeket.”

NEBOJSA VIGNJEVICS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
Budapest Honvéd–Ferencvárosi TC 0–1 (0–1)
Budapest,
Bozsik Aréna, 3701 néző. Vezette: Berke
Honvéd: Tujvel – Doka, Batik, Lovric, Tamás K. (M. Petkovics, 36.) – Petruszenko, Kadiri (Hidi, 56.) – V. Jónsson (Nagy Do., a szünetben), Zsótér, D. Drazsics (Bőle, a szünetben) – B. Traoré (N. Lukics, 57.). Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics
Ferencváros: Dibusz – Wingo, Blazic, Kovacevic, Civic – Laidouni, Esiti – Auzqui (Mak, 60.), Zachariassen (Botka, 76.), Nguen (Loncar, 90+1.) – Boli (Bassey, 60.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
Gólszerző: Nguen (23.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik