Magyar Kupa: McStay szerint nem volt jogos Vaskó kiállítása

Vágólapra másolva!
2010.03.25. 08:36
Kedvező helyzetből várhatja a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját a Zalaegerszeg, miután a tegnap esti első mérkőzésen 1–0-ra győzött az Újpest otthonában. A mérkőzés után Willie McStay, az Újpest vezetőedzője úgy vélte, csapatának még van esélye a továbbjutásra, míg Csank János, a ZTE mestere érthetően elégedett volt a sikerrel.

„Jelenleg csak az első félidőt játszottunk le, számunkra az a legfontosabb, hogy továbbjussunk, amire meg is van az esélyünk. Azt gondolom, hogy ez tipikus kupameccs volt. Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag az utolsó harminc percben emberhátrányban játszottunk, két percre voltunk attól, hogy megfelelő eredményt érjünk el ilyen körülmények között – értékelt Willie McStay az Újpest hivatalos honlapjának. – A kispad mellett állva úgy láttam, hogy a piros lap nem volt jogos, mert a ZTE csatára nem a kapu felé mozgott, és megkérdőjelezem azt is, hogy Vaskó Tamás egyértelmű gólhelyzetben szabálytalankodott."

„Számunkra kétségtelenül a győzelem volt a legfontosabb, bár a nulla egy nem a legjobb eredmény, az egy kettő szerencsésebb, de ne legyünk telhetetlenek – olvasható Csank János nyilatkozata a Zalaegerszeg hivatalos honlapján. – A kiállítás után idegesebb voltam, mint előtte, mert játékosaim nem azt csinálták, amit a cserékkel meg szerettem volna valósítani. Ezért egy kicsit bosszús vagyok, de természetesen nagyon örülök a győzelemnek."

A találkozóról szóló összefoglaló cikkünket ide kattintva olvashatják!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik