Magyar Kupa: elindult a jegyértékesítés a döntőre

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.05.01. 12:01
null
A trófea, amiért a csapatok harcba szállnak hétfő este (Fotó: Árvai Károly)
Szombat délután 15 órától kezdve lehet jegyeket vásárolni a labdarúgó Mol Magyar Kupa hétfői döntőjére, a Puskás Arénában megrendezendő Mol Fehérvár–Újpest összecsapásra.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szombati tájékoztatása alapján a találkozón a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a lelátón. Kiemelték: a járványügyi helyzet kapcsán meghozott intézkedések enyhítésével fél év után ismét szurkolók előtt rendezhetnek hazai labdarúgó-mérkőzést, a stadion területére – a hatósági szabályozásnak megfelelően – a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépniük.

A döntőre négy árkategóriában – 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért – lehet jegyeket vásárolni, kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség. Klubkártyára viszont nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében.

A döntőben érintett csapatok szurkolói 8000-8000 jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat. A Mol Fehérvár szurkolói a stadion Dózsa György út felőli részén, az Újpest fanatikusai a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna első szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók kizárólag a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba, az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon.

A kapukat 18 órakor nyitják, a mérkőzés 20 órakor kezdődik. A Magyar Kupában az Újpest a 11., a Mol Fehérvár FC pedig a harmadik végső sikerére hajt.

MOL MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
Május 3., hétfő, Budapest, Puskás Aréna
20.00:
Mol Fehérvár FC–Újpest FC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik