Lombard: Zsivóczky Gyula minőségi erősítéseket tervez

Vágólapra másolva!
2012.12.24. 10:09
A labdarúgó NB I-ben 13. helyen telelő Lombard Pápa vezetőedzője, Zsivóczky Gyula klubja hivatalos honlapján értékelte a szezont, illetve beszélt a közeli jövőről, erősítési terveikről.

„Vegyesek az érzéseim a szereplésünkkel kapcsolatban – mondta a lombardfcpapa.hu-nak Zsivóczky Gyula –, hiszen voltak jó mérkőzéseink és gyengébb találkozóink is. Az kulcsfontosságú lesz, hogy megfelelően tudjuk elvégezni a téli felkészülésünket, és egységes, jó teljesítményt nyújtsunk majd a tavasszal. Természetesen voltak kimagasló összecsapásaink, így a Haladás és a Videoton elleni vagy a Kecskeméttel szembeni sikerek, csakúgy, mint az ETO otthonában elszenvedett nagy különbségű vereséget követő újpesti pontszerzésünk. Ezek olyan pozitív dolgok, amelyekből a következő fél évben lehet építkezni.”Zsivóczky Gyula –, hiszen voltak jó mérkőzéseink és gyengébb találkozóink is. Az kulcsfontosságú lesz, hogy megfelelően tudjuk elvégezni a téli felkészülésünket, és egységes, jó teljesítményt nyújtsunk majd a tavasszal. Természetesen voltak kimagasló összecsapásaink, így a Haladás és a Videoton elleni vagy a Kecskeméttel szembeni sikerek, csakúgy, mint az ETO otthonában elszenvedett nagy különbségű vereséget követő újpesti pontszerzésünk. Ezek olyan pozitív dolgok, amelyekből a következő fél évben lehet építkezni.”

A szakember a keretben várható változásokra is kitért: „Természetesen vannak távozók, és lesznek érkezők is, jelenleg már nem tagja a keretnek Joseph Benko, Fellai József és Nagy Gergő sem. A későbbi távozók és érkezők névsora azonban még nem publikus. Jó pár játékossal tárgyalásban állunk, szeretnénk megerősíteni a Lombard Pápát, de nem mennyiségi, hanem minőségi szempontok szerint. A támadó- valamint a szélső- és a középpályásposztokat szeretnénk megerősíteni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy sok játékost akarok elküldeni, és sokat hozni. A Lombard Pápának minőségi labdarúgókra van szüksége, akik játékkészségben is előre tudnak lépni.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián (BKV Előre – kölcsönből vissza), Electo Wilson (BKV – kölcsönből vissza ?), Eszlátyi István (BKV Előre – kölcsönből vissza), Nagy Gergő (BKV Előre – kölcsönből vissza)

Távozik/távozhat: Benko Jozef (szlovén, ?), Fellai József (Kozármisleny), Nagy Gergő (?)

Kiszemeltek: Victor Michel (BKV Előre)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik