Lombard Pápa: megértőek voltak a játékosok

Vágólapra másolva!
2014.02.27. 22:03
Meggyengülő anyagi helyzete ellenére továbbra is ütőképes kerete van a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC-nek. Ez a játékosok rugalmasságának is köszönhető Szemán György klubigazgató szerint.

„Ismert, hogy viszonylag nehéz helyzetbe került a télen csapatunk néhány eddigi szponzorunk elmaradása miatt – nyilatkozta Szemán György, a pápaiak klubigazgatója a Pápa és Vidéke közéleti hetilapnak. – Bíró Bálint sportigazgatóval közösen azt a feladatot kaptuk, hogy próbáljuk meg a legkisebb szakmai és játékosveszteség nélkül átalakítani a költségvetésünket. Ennek eredményeképpen néhányan távoztak Pápáról, de együttesünk ennek ellenére nem gyengült. Úgy gondolom, hogy a játékosok megértőek voltak, nagy örömünkre szolgál, hogy Youceff Sekourral és Georges Griffithsszel is sikerült megállapodni, ahogy a többi labdarúgónkkal is.”

A Lombard 17 forduló után a 8. helyen áll az NB I-ben, első tavaszi mérkőzését szombaton a Kaposvár otthonában játssza a pápai csapat.

„Minden mérkőzés nagyon fontos, régóta nem szereztünk pontot Kaposváron, képesnek tartjuk erre a Lombard Pápát – mondta a hétvégi meccsükkel kapcsolatban Szemán György. – Nyilván a Rákóczi otthonában tizenegy oroszlánnal nézünk majd szembe, akik az életükért harcolnak, de pozitív értelemben mondom, hogy fel vagyunk erre készülve. Ha jól sikerül a bajnoki rajtunk, az sikert nyújthat a későbbi tavaszi találkozóinkon is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik