Lombard: a ZTE braziljára és az exkispesti csatárra szükség van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 14:38
Amint arról már beszámoltunk, a Lombard Pápa labdarúgócsapatánál a napokban több futballista is próbajátékon vett részt, közülük többen az FC Nitra ellen a 2–1-re elveszített felkészülési meccsen is pályára léptek. Sorsukról Szemán György klubigazgatót kérdeztük.

„A brazil Ivan Carvalho már nincs velünk, őt biztosan nem szerződtetjük. A tegnapi meccsen is pályára lépő labdarúgók közül viszont az ugyancsak brazil Bernardo Frizoninak és Faggyas Milánnak szerződést kínálunk. Mostantól rajtuk múlik, hogy elfogadják-e ajánlatunkat és Pápán folytatják-e a pályafutásukat. A többi próbajátékost, így Szabó Bencét, a belga Charlie Ickmanst, a libériai Joel Toét és a kameruni Zé Francist tovább teszteli a szakmai stáb” – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a próbajátékosokról Szemán György, a Lombard Pápa klubigazgatója.

A védő Frizoni legutóbb az NB II-es ZTE-ben szerepelt, 28 meccsen öt gólt szerzett. A brazil játékos a ZTE engedélyével készül Pápán, de ha sikerül megegyezni vele, akkor – a pápaiak tájékoztatása szerint – ingyen szerződhet a Lombardhoz, átigazolási díjat nem kell fizetni érte. Ugyancsak ingyen érkezhet a legutóbb az NB II-es Sopronban, korábban pedig a Honvédban és a DVTK-ban is megforduló csatár, Faggyas Milán, aki szerdán gólt szerzett az FC Nitra elleni felkészülési meccsen.

Szemán kérdésünkre hozzátette, további magyar és külföldi próbajátékosok érkezése várható, mert összesen nyolc-tíz labdarúgó szerződtetését tervezi a Mátyus János vezette szakmai stáb. Ebből lehet meg most kettő, ha Frizoni és Faggyas elfogadja a klub ajánlatát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Beliczky Gergő (Gyirmót – kölcsön után végleg), Eszlátyi István (Sopron?) Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, kölcsönből vissza), Kulcsár Kornél (?), Goran Marics (szerb, DVTK?), Nagy Sándor (?), Németh Milán (DVTK?), Orosz Márk (Ferencváros – kölcsönből vissza), Présinger Ádám (?), Youssef Sekour (francia-marokkói, ?)
Kiszemeltek: Faggyas Milán (Sopron), Charlie Ickmans (belga, szabadon igazolható, próbajáték), Bernardo Frizoni (brazil, ZTE), Szabó Bence (szabadon igazolható, legutóbb Tatabánya, próbajáték), Joel Toe (libériai, szabadon igazolható, legutóbb FC Mosta – Málta, próbajáték), Zé Francis (kameruni, szabadon igazolható)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik