A Magyarországon otthonra lelő Loic Nego a címer megcsókolásáról, a megbecsülésről, Antoine Griezmann gratulációjáról és a céljairól is beszélt lapunknak. A fehérváriak védőjével Pietsch Tibor beszélgetett.

Jön a 217. örökrangadó! A BL-csoportkörben két sztárcsapat, a Juventus elleni torinói és a Barcelonával szembeni hazai mérkőzés között „csak úgy mellesleg” a magyar futball legrégebbi derbijén, a koronavírus miatt néhány játékosáról lemondani kényszerülő MTK elleni összecsapáson lép pályára a Ferencváros – kérdés, hogy a vendégek képesek lesznek-e meglepni a nagy sorozatban lévő zöld-fehéreket.

Végre meccs! Az ideálisnak jóindulattal sem nevezhető Eb-felkészülés utolsó állomásaként női kézilabda-válogatottunk a hét végén kétszer is a svédek ellen játszik. Papp Bálint háttéranyaga.

Mint egy krimiben. Ivkovics Sztojan, férfi kosárlabda-válogatottunk szövetségi kapitánya minden téren büszke a csapatára és a sportdiplomáciai sikernek is örül, azonban tragikusnak tartja, amit Szlovéniában átéltek. A szakemberrel Győri Ferenc beszélgetett.

Alex Albon nagy bukása és egy pályára tévedő kutya színesítette a szahíri versenyhétvége első napját, amelyen a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton érte el a legjobb köridőt. A Bahreini Nagydíjon történteket Zsoldos Barna foglalta össze.

Diego Maradona felravatalozását és temetését követően sem tér magához teljesen a sokkból Argentína, a kiváló futballistáról stadiont és repteret is elneveznének. Nagy Zsolt írása.