Lelkes francia fradisták; Majoross Gergely szintet lépett

Vágólapra másolva!
2021.01.13. 23:19
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Aissa Laidouni a Ferencváros középpályása ötven mezt vitt haza ajándékba, a francia konyhából sült sajtos raclette-ért rajong, és az első magyarországi idényében két aranyéremre pályázik. Borbola Bence interjúja.
Aissa Laidouni a Ferencváros középpályása ötven mezt vitt haza ajándékba,
a francia konyhából sült sajtos raclette-ért rajong, és az első magyarországi idényében két aranyéremre pályázik. Borbola Bence interjúja.

Több volt benne! A látvánnyal nem volt gond, a hatékonysággal ugyanakkor igen – vegyes őszt tudhat maga mögött a Mol Fehérvár futballcsapata. Pietsch Tibor értékelése.

„Muszáj alkalmazkodnom” – mondja Vida Kristopher, aki keményen dolgozik, hogy visszatérjen a Piast Gliwice kezdőcsapatába, s reméli, ha meglövi első bajnoki gólját, sokkal lazábbá válik. A Lengyelországban légióskodó futballistát Nagy Zsolt kérdezte.

Filipovity Márkó bejutott az Olasz Kupa nyolcas döntőjébe a Pesaróval,elsőként a Sassarival mérkőznek meg, amellyel a hét végén is találkoznak a bajnokságban. A magyar férfi kosárlabda-válogatott magasbedobójával Győri Ferenc beszélgetett.

A magyar női vízilabda-válogatott vasárnap útra kel Triesztbe, ahol az olimpiai kvalifikációért ugrik medencébe, de Bíró Attila szövetségi kapitány csak az utolsó pillanatban jelöli ki az utazó keretet. Lakner Gábor írása.

Megérkezett és a kötelezően előírt PCR-tesztet követően elfoglalta szállását Egyiptomban a magyar férfi kézilabda-válogatott, amelynek rutinos kapusa, Mikler Roland szerint csak úgy érheti el célját ezen a világbajnokságon, ha nem foglalkozik a körülményekkel. Az együttes csapatkapitányával Nagy Péter készített interjút.

Stabil elit-jégkorong-vb-szereplő nemzet élvonalába exportálunk vezetőedzőt, hiszen Majoross Gergely lett a szlovák élvonalbeli HC Nové Zámky trénere, így az NHL-draft 1/1-es várományosát is edzheti. A szakembert Szűcs András faggatta.

Versenyzőként kezdte, Ayrton Senna volt a példaképe, most a szaúdi motorsportszövetség elnöke, és az ország megnyitása után a mérvadó nemzetközi versenyek közül jó néhányat idehozott. Például a Dakart és a Formula–1-et. Khalid bin Szultan al-Fejszal al-Szaud herceggel Tóth Anita készített exkluzív interjút.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik