Légiósok: Kalmár képbe került a Haladásnál, de a Bröndbynél is

Vágólapra másolva!
2017.01.26. 12:23
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Kalmár Zsolt szerződtetése szóba került a Haladás labdarúgócsapatánál, ugyanakkor a dán Bröndbytől is van ajánlata.

A Nemzeti Sport Online már hetekkel ezelőtt beszámolt arról, hogy a német élvonalbeli RB Leipzignél mellőzött Kalmár Zsoltot jó eséllyel a tavaszi szezonra kölcsönadja klubja. Több külföldi csapat érdeklődéséről is lehetett hallani vele kapcsolatban. A hétszeres válogatott középpályás korábban például szóba került a Sturm Graznál is, de úgy tűnik, nem sikerült megegyeznie az osztrák klubnak a szerződtetéséről.Több külföldi csapat érdeklődéséről is lehetett hallani vele kapcsolatban. A hétszeres válogatott középpályás korábban például szóba került a Sturm Graznál is, de úgy tűnik, nem sikerült megegyeznie az osztrák klubnak a szerződtetéséről.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a Haladásnál is szóba került a középpályás kölcsönvétele, már folynak az egyeztetések az ügyben. Kalmár fél évre kerülhetne Szombathelyre.

A Haladás ügyvezetője, Tóth Miklós érdeklődésünkre sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a hírt.

A vasiak vezetőedzője, Mészöly Géza a napokban nyilatkozott arról, hogy több támadó középpályás kölcsönvételéről is egyeztetnek, így képbe került a ferencvárosi Radó András és az ősszel Wroclawban szereplő Mervó Bence is. Mivel azonban egyik ügyben sem történt előrelépés, lehet, hogy Kalmár lesz a befutó.

Ugyanakkor a középpályás megszerzése sem ígérkezik könnyűnek. A legfrissebb, Dániából származó értesüléseink szerint ugyanis a dán élvonalban 2. helyen álló Bröndby is szerződtetné Kalmárt. A klub már elő is készített egy ajánlatot, innentől az RB Leipzig kezében a döntés, hogy elengedik-e Dániába Kalmárt.

A 21 éves futballista valószínűleg szívesebben maradna külföldön, de a legfontosabb szempontja most alighanem az, hogy állandó játéklehetőséghez jusson azután, hogy ősszel az RB Leipzig első csapatánál nem számoltak vele.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Funsho Bamgboye (nigériai, szabadon igazolhatóként, előző klubja: ASPIRE Academy – Katar)
Kölcsönbe érkezők: Mészáros Karol (szlovákiai, DVSC)
Kölcsönből visszatérők: Devecseri Szilárd (Mezőkövesd), Jancsó András (Gyirmót FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia FC, próbajáték), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Mervó Bence (FC Sion – Svájc, jelenleg kölcsönben Slask Wroclaw – Lengyelország), Radó András (Ferencváros)
Távozók: Sjoerd Ars (holland, Fortuna Sittard – Hollandia), Gaál Bálint (Vasas), Hegedűs János (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók: Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, olaszországi – AS Lucchese Libertas – kölcsön után MTK Budapest)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Angyal Zsolt (ZTE FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik