Labdarúgó NB I: Mezey György a kapott gól után sem esett kétségbe

Vágólapra másolva!
2010.09.24. 19:11
Mezey György, a Videoton vezetőedzője 1–1-nél sem gondolta azt, hogy elúszhat a győzelem, míg a Haladást irányító Csertői Aurél a súlyos egyéni hibákban látja a vereség okát – derült ki a két szakvezető Sporttelevíziónak adott nyilatkozatából a péntek kora esti, 3–1-es hazai győzelmet hozó Videoton–Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzés után.

MEZEY GYÖRGY: – Egy–nullánál nem éreztem úgy, hogy benne lett volna a játékban a Haladás egyenlítő gólja, éppen ezért döntetlen állásnál sem gondoltam arra, hogy elúszhat a győzelem. Vagyok annyira mohó edző, hogy ennél nagyobb különbségű győzelemre számítsak, de a Haladás nagyon ügyelt a védőjátékára, még kétgólos vezetésünknél sem nagyon nyílt ki. Örülök Alves remek formájának.MEZEY GYÖRGY: – Egy–nullánál nem éreztem úgy, hogy benne lett volna a játékban a Haladás egyenlítő gólja, éppen ezért döntetlen állásnál sem gondoltam arra, hogy elúszhat a győzelem. Vagyok annyira mohó edző, hogy ennél nagyobb különbségű győzelemre számítsak, de a Haladás nagyon ügyelt a védőjátékára, még kétgólos vezetésünknél sem nagyon nyílt ki. Örülök Alves remek formájának.

CSERTŐI AURÉL: – Úgy érzem, a csapat megvalósította azt, amit elterveztünk. Játékban egyenrangú ellenfelei voltunk a Videotonnak, amit az is mutat, hogy képesek voltunk kiegyenlíteni. Olyan egyéni hibákra azonban, amilyet a második gól előtt elkövettünk, nem lehet felkészülni. Csak abban tudok reménykedni, hogy a jövőben nem hozzuk magunkat ilyen helyzetbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik