NB I: a Kisvárda az albán élvonalból igazolt

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.11. 12:25
null
Jasir Asani a Kisvárdába igazol (Fotó: kisvardafc.hu)
Az albán első osztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi idényében remekül teljesítő Jasir Asanival erősödik az NB I-ben szereplő Kisvárda csapata – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

 

A 26 éves északmacedón szélső 2017 óta volt az albán FK Partizani játékosa, a legutóbbi idénye sikerült a legjobban, amelyben 30 mérkőzésen szerepelt, és ezeken az összecsapásokon kilenc gólig és nyolc gólpasszig jutott. Korábban két északmacedón klubban is megfordult: karrierjét a Vardar Szkopjéban kezdte, majd játszott a Pobedában is, a Partizani pedig 2020-ban kölcsönadta a svéd élvonalban szereplő AIK Solnának.

„Nagyon örülök, hogy Kisvárdán folytathatom a pályafutásomat, úgy érzem, ez előrelépést jelent a karrieremben ­– mondta a szerződés aláírását követően Jasir Asani a kisvardafc.hu-nak. – Jó idényt zártam, tudom, az új csapatom is, de innentől kezdve száz százalékig azon leszek, hogy felülmúljam az eddigi produkciómat, ezáltal a csapat is még jobb eredményt érjen el a bajnokságban, mint legutóbb.”

Asani négyszer szerepelt az északmacedón U21-es válogatottban, s albán származásúként egyszer Albánia U21-es csapatában is lehetőséghez jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik