Labdarúgás: Rakaczki Bence felépüléséért gyűjt az FTC

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2012.09.18. 19:59
Mezlicittel kíván segíteni a Ferencváros a DVTK ifjú kapusának, Rakaczki Bencének, akinél az orvosok pár hónapja leukémiát diagnosztizáltak.

A fővárosi klub keddi tájékoztatása szerint a csapat NB I-es kerete és szakmai stábja egy dedikált mezt, valamint a Diósgyőr elleni mérkőzés kezdőrúgását bocsátja licitre a vatera.hu honlapon. Emellett támogatói jegy vásárlására is van lehetőség, a vevők darabonként 500 forinttal segítik a fiatal játékos felépülését.

A Ferencváros az akció teljes bevételét jövő vasárnap, a DVTK elleni mérkőzés előtt adja át Rakaczki Bencének, illetve hozzátartozóinak.

Augusztusban a Barcelona együttese is jobbulást kívánt Rakaczkinak, az ötlet Francisco „Paco" Gallardótól, a DVTK spanyol középpályásától származott, aki a Sevillában öt évig volt csapattársa a katalánok jobbhátvédjének, Daniel Alvesnek.

A beteg kapus emellett Király Gáboron, az 1860 München kapusán keresztül kedvenc hálóőrétől, a Bayern Münchent és a német válogatottat erősítő Manuel Neuertől kapott egy dedikált kesztyűt és mezt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik