Labdarúgás: Balaton-felvidék, tengerpart, Bécs – így pihennek a futballisták

Vágólapra másolva!
2020.07.11. 15:10
A magyar válogatott labdarúgói és az NB I-ben játszó futballisták közül a rövid nyári szünetben sokan választották a Balaton-felvidéket, Görögországot és Horvátországot a pihenésre, de akadt olyan is, aki Bécsbe kirándult vagy a Dunán töltődött fel a következő idényre. 

AKIKNEK A BALATON A RIVIÉRAAKIKNEK A BALATON A RIVIÉRA

A Magyar Kupa-győztes Budapest Honvéd két alapembere, Hidi Patrik és Ugrai Roland is Balatonfüreden pihent a napokban. A képből ítélve a Balaton partján is sportolással múlatták az időt.

#17

null


A ZTE FC-ben remek idényt záró Bobál Gergelykedvesévelugyancsak Balatonfüredet válaszotta a pihenésre.

null


A bajnoki bronzérmes Puskás Akadémia csapakapitánya, Szolnoki Rolanda családjával a Balaton-felvidéki Monoszlón töltődött fel az új idényre, amelyben Európa-liga-selejtező is vár az együttesére.

null


A DUNÁNÁL

A Mainzban légióskodó Szalai Ádámidilli környezetben, a Ráckevei Duna-ágnál hangolódott rá a magyar válogatott sűrű őszi programjára.

null


KIRUCCANÁS A SZOMSZÉDBA

Mielőtt aláírt volna a Budapest Honvédhoz az Újpestről távozóZsótér Donát, apárjával – a posztja szerint – minőségi időt töltöttek el Bécsben, ahol természetesen bejárták a Schönbrunni kastélyt is.


A Mol Fehérvár csatára, Nikolics Nemanja családjával a horvátországi Rovinjt választotta az idei nyaralás helyszínéül.

A Ferencváros brazil légiósa, Isael is a festői horvát tengerparti üdülőhelyeken pihent a családjával.


GÖRÖG NYARALÁS

A Mezőkövesdtől távozó Budu Zivzivadze Athénban járt vakáción, mielőtt aláírt volna a Mol Fehérvárhoz.

Miután lezárult a Bundesliga idénye, a Freiburgban játszó Sallai Roland kedvesével a görög Míkonosz szigetére utazott feltöltődni.


Sallai nem lepődhetne meg, ha összefutna Dzsudzsák Balázzsal és Varga Rolanddal, hiszen néhány nappal korábban ők is Míkonosz szigetéről posztoltak közös fotót az Instagramon.

null


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik