Kubatov pénteken már az FTC elnöke lehet

Vágólapra másolva!
2011.02.21. 11:04
null
A klub működtetné a labdarúgócsapatot
Továbbra sincs elnöke a Ferencvárosi Torna Clubnak, igaz, az egyetlen jelöltet, Kubatov Gábort az elnökség támogatásáról biztosította. A Fidesz pártigazgatója péntekig kért haladékot.

Kovács Miklós lemondása után elnök nélkül maradt a Ferencvárosi Torna Club. A mai elnökségi ülésen még nem nevezték ki a sportvezető utódját, de könnyen lehet, hogy az egyetlen jelölt, Kubatov Gábor pénteken elvállalja a feladatot.

A Fidesz pártigazgatója az elkövetkező napokban egyeztetni szeretne a zöld-fehér klub olimpiai és világbajnokaival, a szakosztályok vezetőivel, valamint Albert Flóriánnal, a klub korábbi aranylabdásával.

A mai elnökségi ülésen Kocsis Máté alelnök nemtetszését fejezte ki a Ferencváros Labdarúgó Zrt. viselkedésével kapcsolatban.

„Barátságtalan lépés volt a Zrt. részéről az egyetlen médiumban megjelent hír, mely szerint Berki Krisztián korábbi vezérigazgató ismét szerepet vállalna a labdarúgócsapatnál. Az anyaegyesület mindenképpen informatív tájékoztatást vár a Zrt.-től” – mondta Kocsis.

Az alelnök azt is sérelmezte, hogy a Zrt. golyóstollal megírt szerződéstervezetet juttatott el a klubnak, amely továbbra is fenntartja ajánlatát, hogy működtetni szeretné a labdarúgócsapatot.

Az FTC elnöksége pénteken 9 órakor ismét összeül, és ekkor dönt Kovács utódjáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik