KTE: az Emírségekben próbázó Dosso nélkül kezdődött a felkészülés

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 17:38
Hétfőn a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano is munkába állt az NB I-es csapatok közül. A Szigetszentmiklóstól ingyen megszerzett, 2015-ig aláíró Hullám Attila már ott volt Horváth Ferenc edzésén, de az Arab Emírségekben próbajátékon szereplő Sindou Dosso hiányzott – adta hírül a KTE hivatalos honlapja.

A kecskeméti gárda a nemrég elkészült műfüves pályán tréningezett a 2013-as esztendőben először. A játékosok között ott volt Hullám Attila is, de a DVSC-től visszatérő Varga Róbert, illetve Borszéki Csaba még nem edzhetett együtt a többiekkel. Szintén nem volt jelen az elefántcsontparti Dosso, aki a klub tájékoztatása szerint jelenleg az Arab Emírségekben szerepel próbajátékon.

Rafael Burgos, a KTE salvadori játékosa válogatott kötelezettségeinek tesz eleget, míg a szerb Vladan Szavics a pravoszláv karácsony miatt később csatlakozik a kerethez.

Új hír továbbá a Kecskeméttel kapcsolatban, hogy az együttes – tavalyhoz hasonlóan – idén is részt vesz a novigradi Istra Winter Cupon, amelyet 2012-ben megnyertek a lila-fehérek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik