KTE: a szövetség is fegyelmi vizsgálatot rendelt el a levonulás ügyében - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.10.18. 19:56
Címkék
Korábban beszámoltunk arról, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága mai ülésén nem tárgyalta a KTE–Paks Ligakupa-mérkőzésen történt hazai levonulást, az ügy tárgyalását jövő hétre halasztotta. Ugyanakkor sajtóhírek szerint a szövetség fegyelmi eljárást rendelt el.

A Kecskeméti TE labdarúgócsapatánál tegnap indítottak fegyelmi vizsgálatot a Paks elleni Ligakupa-mérkőzésen történt levonulása miatt, kedden délután a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is eljárást indított az ügyben – adta hírül a kesport.hu.A Kecskeméti TE labdarúgócsapatánál tegnap indítottak fegyelmi vizsgálatot a Paks elleni Ligakupa-mérkőzésen történt levonulása miatt, kedden délután a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is eljárást indított az ügyben – adta hírül a kesport.hu.

A kecskeméti portál szerint október 25-ére az MLSZ berendeli meghallgatásra Tomiszlav Szivics kecskeméti vezetőedzőt, Balogh Béla csapatkapitányt, a levonuló hét játékost, Kovács Gábor játékvezetőt és a kecskeméti klub egyik képviselőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik