Koronavírus: a DVSC-játékosok tesztje negatív lett; egy DVTK-alkalmazott pozitív

Vágólapra másolva!
2020.08.31. 11:07
null
A DVSC-játékosok tesztje negatív lett (Fotó: Török Attila)
Az NB II-es Debreceni VSC minden labdarúgójának negatív lett az első koronavírustesztje, a csapat környezetében azonban két ember pozitív mintát adott – számolt be róla a hajdúsági egyesület. A Diósgyőri VTK egyik munkatársa ugyancsak pozitív tesztet adott – jelezte a miskolci klub.


A Debrecen vasárnap közölte, hogy NB II-es csapata környezetében koronavírusos megbetegedést regisztráltak. Korhut Mihály ezért került ki a válogatott keretéből.

A dvsc.hu hétfői beszámolója szerint a játékosok egytől egyig negatív mintát adtak, ám a csapat környezetében két esetben pozitív lett az eredmény. A két személy – akik tünetmentesek – házi karanténba került.

A Diósgyőr vasárnap este tájékoztatott arról, hogy a klub egyik munkavállalója enyhe jeleket tapasztalt, ezért karanténba vonult és teszteltette magát. Péntek este kiderült, a vizsgálat eredménye pozitív lett. A dvtk.eu-n megjelent közleményben az áll, az alkalmazott nem járt az edzőközpontban, az NB I-es csapat tagjaival és a szakmai stábbal nem találkozott, s az irodában csak fél napot töltött az önkéntes karantén kezdete előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik