KoroNapló: dunaparti biciklizés Davide Lanzafamééknál

DAVIDE LANZAFAME (Magyarország)DAVIDE LANZAFAME (Magyarország)
Vágólapra másolva!
2020.05.15. 09:26
A Budapest Honvéd olasz támadója, Davide Lanzafame örül az újrakezdésnek, Magyar Kupa-győzelemben reménykedik, otthon pedig együtt tanul gyermekeivel, és három kislányával a napsütést is igyekeznek kihasználni.

 

„Múlt héten újrakezdtük a csapatedzéseseket, ami nagyon fontos lépés volt számunkra. Az első héten az volt a lényeg, hogy minél gyorsabban visszaszokjunk ebbe a ritmusba és ráérezzünk a közös edzésekre, amiknek azért is örültem, mert a futball csapatjáték, nagyon sokat számít, hogy mennyi időt tudtunk együtt tölteni. Az edzéseket megelőző időszakban otthon is igyekeztem formában tartani magamat, ebben sokat segítettek Valerio Zuddas erőnléti edző programjai, de egészen más a pályán és közösen gyakorolni.

Az edzések mellett továbbra is otthon vagyok, természetesen betartjuk a szabályokat, odafigyelünk mindenre. A lányok iskolája, illetve óvodája továbbra is szünetel, így együtt tanulunk, illetve játszunk otthon. Mindhárman kaptak egy-egy biciklit, nagyon szép idő van mostanában, jön a nyár, és a házunkhoz közel a Duna-parton, nyugodt környezetben tudnak gyakorolni, nekik is jó érzés a szabadban lenni.

Annyiból változott az életünk, hogy a fő fókusz már ismét a labdarúgáson van. Az edzések mellett otthon is végzek extra munkát és már az újrakezdésre koncentrálok, hogy fizikailag és mentálisan is megfelelő állapotban legyek.

Szombaton a Diósgyőr ellen játszunk felkészülési mérkőzést. Remek teszt lesz arra, hogy megnézzük, milyen formában vagyunk. Érdekes szituáció lesz újra meccset játszani, viszont ez csak felkészülési találkozó, a tétmeccsek lesznek igazán fontosak. Rögtön a Magyar Kupával kezdjük újra a szezont, ez a sorozat most a Bajnokok Ligáját jelenti számunkra. Tisztában vagyunk vele, hogy a kupán keresztül vezet a rövidebb út az Európa-ligába, újra döntőbe akarunk jutni, és győzelemmel akarjuk boldoggá tenni a szurkolóinkat.”

AKoroNaplóállandó szerzői:Baráth Botond(Egyesült Államok),Galló Vilmos(Svédország),Gulácsi Péter(Németország),Juhász Dorka(Egyesült Államok),Kemény Dénes(Magyarország),Krueger John-Henry(Egyesült Államok),Davide Lanzafame(Magyarország),Planéta Szimonetta(Franciaország)
Korábban:Ligetvári Patrik(Spanyolország),Pádár Krisztián(Oroszország),Vojvoda Dávid(Olaszország)

A KoroNapló korábbi bejegyzéseitIDE KATTINTVAtekinthetik meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik