Könyv készült Dzsudzsák Balázsról, aki a Nemzeti Sportnak is köszönetet mondott

Vágólapra másolva!
2023.01.27. 22:48
Karrierjéről szóló könyv jelent meg Dzsudzsák Balázsról, aki ezt követően saját Instagram-oldalán mondott köszönetet a Nemzeti Sportnak és az MLSZ-nek. 

 

„Miután kitettem a posztot a rólam szóló könyvről, kis túlzással felrobbant a közösségi oldalam, annyian szeretnének a kötetből vásárolni, kapni. Nagyon szép és igényes kötet lett, szívhez szóló, úgyhogy nagyon köszönöm az MLSZ-nek és a Nemzeti Sportnak. Jó látni ezeket a képeket, de még jobb olvasni a véleményeket, melyeket korábbi társaim, edzőim mondtak rólam” – mondta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs, aki saját Instagram-oldalán számolt be a könyvről, köszönetet mondva az NS-nek.

 



A könyvet – amelynek szakmai partnere a Nemzeti Sport – korábbi főszerkesztőnk, Dénes Tamás szerkesztette, míg a kiadó a Magyar Labdarúgó-szövetség. Az NS munkatársai közül Pietsch Tibor és Somogyi Zsolt is írt a 109-szeres magyar válogatott játékosról szóló könyvbe. Emellett a Nemzeti Sport munkatársainak több fotója is színesíti a kiadványt, amely kereskedelmi forgalomban nem kapható.

 

Az MLSZ korábban Király Gábor és Gera Zoltán búcsúja alkalmából készített hasonló kiadványt, amely ajándékként szolgál a közeli barátoknak, hozzátartozóknak.

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik