KTE: a munkán kívül vannak még kérdőjelek - Horváth F.

Vágólapra másolva!
2012.12.10. 20:26
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője kicsit más munkát ígér a felkészülésre a szokottnál, de az edzőtábor és az esetleges igazolások tekintetében vannak még kérdőjelek.

„Biztos nem teljesen olyan lesz, mint amilyenre sokan számítanak. Nem vagyok a hosszú távú futások híve, de abból is kell persze, csak nem olyan sok. Inkább olyan dinamikus és labdás gyakorlatokra lesz helyezve a hangsúly, amik mérkőzéseken is előfordulhatnak. Olyan biztos nem fog előfordulni meccshelyzetben, hogy egy játékosnak 400 métereket kell futnia zsinórban, olyan viszont igen, hogy több tíz méteres labdás helyzet adódik. Én inkább erre fektetem a hangsúlyt, illetve olyan új dolgokra, amiket már sikerrel alkalmaztam. Sok újdonság van, mindig törekszem arra, hogy a legújabb, legfrissebb dolgokat beépítsem a napi munkába, folyamatosan gyűjtöm is az új információkat" – nyilatkozta Horváth Ferenc vezetőedző a kecskemetite.hu-nak.

„Igen, sok kérdőjel van még, edzőtábor ügyben is egyelőre ez a helyzet, de a játékoskeret kapcsán is sok dolgot kell még megbeszélnünk. Vannak kiszemeltjeink is, de erről egyelőre korai lenne még beszélni. Egy biztos, a kérdőjelek előbb-utóbb mindig kiegyenesednek. Minél előbb szeretnénk majd végezni a bajnokságban, nem szeretnénk hátrafelé tekintgetni, ehhez pedig kellenek majd minőségi igazolások is" – tette hozzá a fiatal szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik