Kaposvár: Zámbó Bence kölcsönbe érkezik az ETO-tól

Vágólapra másolva!
2012.07.11. 15:36
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár ügyvezetője, Illés János a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, hogy a próbajátékon szereplő győri nevelésű Zámbó Bence egy évre kölcsönbe érkezik a klubhoz, Sándor Istvántól viszont elköszönt a Rákóczi FC szakmai vezetése.

Az ETO-tól egy évre kölcsönbe érkező védő korábban megfordult – kölcsönben – Diósgyőrben és az MTK-ban is. Az elmúlt idényben a Győri ETO II-ben 24 bajnoki mérkőzésen szerepelt az NB II Nyugati csoportjában.

A szintén próbajátékon szereplő, az elmúlt idényt az NB II-es Ceglédben töltő Sándor Istvántól viszont elköszönt Prukner László vezetőedző.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a klub továbbra is szeretné megszerezni a svájci Lugano labdarúgócsapatától az elmúlt idényben tavasszal a Rákóczi FC-t erősítő ghánai Aaaron Dankwah Addót és a szenegáli Bara Mamadou Lamine Ndiayét, azaz Bebetót, azonban utóbbi futballista érkezésére kevés az esély.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS: KAPOSVÁRI RÁKÓCZI

Érkezők: Serghei Alexeev (moldovai, Maccabi Netanja – Izrael, lejárt a kölcsönszerződése), Házi Bence (BKV Előre – lejárt a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Ferencváros– lejárt a kölcsönszerződése), Vadas Zalán (BKV Előre – lejárt a kölcsönszerződése), Waltner Róbert (SV Mattersburg – Ausztria), Zámbó Bence (Győri ETO – kölcsönbe)

Távozik/távozhat: Serghei Alexeev (moldovai, ?), Aaaron Dankwah „Addo” (ghánai, FC Lugano – Svájc, lejárt a kölcsönszerződése), Bebeto (szenegáli, FC Lugano – Svájc, lejárt a kölcsönszerződése), Graszl Károly (?), Miroszlav Grumics (szerb, PMFC), Boris Gujic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Zsók József (MVM Paks)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik