Kaposvár: Waltner aláírt, Grumics a PMFC-hez igazolt

Vágólapra másolva!
2012.07.05. 17:46
null
Waltner kettő plusz egy évre írt alá Kaposváron (Fotó: Németh Ferenc – archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár hivatalos honlapján tette közzé, hogy Waltner Róbert aláírta a szerződését a klubhoz, míg Miroszlav Grumics átigazolásáról megegyeztek a PMFC-vel.

A Rákóczi hivatalos honlapjának beszámolója szerint Miroszlav Grumicsra szemet vetett a pécsi együttes, és a baranyai klub vezetősége meg is tette ajánlatát. A tárgyalások csütörtökön fejeződtek be, s azok eredményeként a Rákóczi felbontotta a szerb csatár jövő nyárig szóló szerződését. Grumics vételárát a két fél megállapodása alapján nem hozzák nyilvánosságra.

A rakoczifc.hu tájékoztatása szerint Waltner Róbert érkezése is ma vált hivatalossá: a 34 éves támadó kettő plusz egy évre kötelezte el magát a klubhoz.

A próbajátékon Kaposváron tartózkodó győri védő, Zámbó Bence és a ceglédi védekező középpályás, Sándor István sorsáról a pénteki, szombathelyi Király-kupa után dönt a szakvezetőség.

Grumics mellett a moldovai Serghei Alexeev is minden bizonnyal távozik a Kaposvártól: „élő szerződése ellenére bejelentette, hogy a továbbiakban nem kíván a Rákóczi csapatában futballozni, így megkezdődtek az egyeztetések a további sorsáról”.

Mint korábban beszámoltunk róla, Graszl Károly próbajátékon tartózkodik. A Rákóczi vezetői nem kaptak róla új információt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – KAPOSVÁRI RÁKÓCZI

Érkezők: Serghei Alexeev (moldovai, Maccabi Netanja – Izrael, lejárt a kölcsönszerződése), Házi Bence (BKV Előre – lejárt a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Ferencváros, lejárt a kölcsönszerződése), Vadas Zalán (BKV Előre – lejárt a kölcsönszerződése), Waltner Róbert (Mattersburg – Ausztria)

Távozik/távozhat: Serghei Alexeev (moldovai, ?), Aaaron Dankwah „Addo” (ghánai, Lugano – Svájc, lejárt a kölcsönszerződése), Bebeto (szenegáli, Lugano – Svájc, lejárt a kölcsönszerződése), Graszl Károly (?), Miroszlav Grumics (szerb, PMFC), Boris Gujic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Zsók József (Paks)
Kiszemeltek: Sándor István (Cegléd), Zámbó Bence (Győri ETO)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik