Kaposvár: távozik a nigériai csatár, Hollandiában vállal munkát

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 14:00
Címkék
Zsolnai Róbert, Lelkes Mátyás, Lipusz Norbert , Petrók Viktor és Kovácsevics Róbert után a nigériai csatár, Egejuru Godslove is távozik a labdarúgó NB I-ben harmadik helyen álló Kaposvártól. A csatár Hollandiában szeretne munkát vállalni, de nem futballistaként...

„Godslove kérte, hogy engedjük el Hollandiába, mert lenne egy kedvező álláslehetősége. Mi a kérésnek eleget tettünk, de Godslove nem futballistaként megy Hollandiába, vagyis a szerződése továbbra is érvényben marad nálunk" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a Kaposvár ügyvezetője, Illés János a nigériai csatárról, aki az ősszel hét bajnokin lépett pályára, míg gólt nem szerzett.

A sportvezető továbbá elmondta, a klubnál jelenleg nem téma a két fiatal tehetség, Balázs Benjámin és Kulcsár Kornél távozása. Mint ismeretes, ők a nyáron már jártak próbajátékon Olaszországban, és továbbra is mutatkozik érdeklődés irántuk.

„Balázs Benjámin decemberben az olasz Vicenzánál járt, míg Kulcsár Kornélt a Lecce hívta, de ő sérülés miatt nem utazott el. Az biztos, hogy újabb tesztelésre egyiküket sem engedjük már el, hiszen megkezdődött a felkészülés" – mondta Illés, aki hozzátette, konkrét ajánlatot nem kaptak egyik labdarúgóért sem, így valószínűleg maradnak Kaposváron.

A korábban tesztelt Takács Kornél szerződtetésének ügyében még nem döntött Sisa Tibor vezetőedző.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik