Kaposvár: a Barna, Miovecz páros irányítja a második csapatot

Vágólapra másolva!
2012.07.15. 12:03
Közeledik az NB I-es labdarúgó-bajnokság rajtja, és már az NB II-es csapatok is megkezdték a felkészülést. Ettől a szezontól kezdve Kaposváron is fókuszálnak mindkettőre, hiszen a Rákóczi második csapata az NB III-as Dráva-csoport bajnokaként feljutott a másodosztályba.

„Úgy gondolom, hogy a keret lassan összeáll – foglalta össze a csapat körüli helyzetet Illés János ügyvezető elnök. – Tény, hogy az elmúlt időszakban inkább a távozókról szóltak a hírek, mint az érkezőkről, de tudni kell, hogy Prukner László szűkebb kerettel szeretne dolgozni, mint ahogy azt Sisa Tibor tette. Waltner Róbertet szerződtettük, Zámbó Bencét kölcsönvettük, és még kérdéses a próbajátékosok további sorsa. Ebben a kérdésben is hamarosan dönt majd a szakvezetőség.”


„Az NB II-es csapatnak annyiban más a helyzete, hogy csak augusztusban indul a másodosztályú bajnokság, de már megkezdődött az ő felkészülésük is. A napokban az a döntés született, hogy a Barna László, Miovecz Zoltán páros irányítja majd a szakmai munkát az együttesnél. Reméljük, a klub profitál majd abból, hogy a fiatal tehetségek az NB II-ben szerezhetnek tapasztalatot, erős csapatok ellen.”

A Rákóczi szombaton 2–1-es vereséget szenvedett az Európa-liga-induló horvát Slaven Belupótól, az ügyvezető beszélt arról a mérkőzésről is.

„Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, megérdemelten szereztünk vezetést. A szünetben az egész csapatot lecserélte Prukner László, és a fiatalok, illetve a próbajátékosok kaptak lehetőséget, míg a jövő heti Európa-liga-mérkőzésre készülő horvátok csak a 65. percben változtattak először a kezdő tizenegyükön. A házigazda végül fordítani tudott. Az első félidő végeredményével kiegyeznék az NB I első fordulójában, az MTK otthonában is.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik