Játékossors: a lengyel másodosztályba igazolt a debreceni „gyűrűs” védő

Vágólapra másolva!
2020.03.03. 09:19
A 2018–19-es idényben érkezett a DVSC-hez és a végén távozott is a klubtól a most 31 éves szlovák védő, Erik Cikos, aki nem feltétlenül a klubnál lejátszott hat bajnoki és két Magyar Kupa-meccse miatt maradhatott meg a szurkolói emlékezetben, sokkal inkább azért, mert friss házasként nem tudott az MTK elleni bajnokin pályára lépni, miután nem jött le a jegygyűrű az ujjáról. A védő most klubot váltott: visszatért Lengyelországba, a Slovan Bratislava B-csapatától a másodosztályú Puszcza Niepolomicéhez szerződött.

A most 31 éves védő 2018 júliusában érkezett a DVSC-hez és ezt követően leginkább akkor került a figyelem középpontjába, amikor egy hónap múlva, az MTK elleni bajnokin nem tudott a kezdőcsapat tagjaként pályára lépni, mert nem jött le az ujjáról a jegygyűrűje.az MTK elleni bajnokin nem tudott a kezdőcsapat tagjaként pályára lépni, mert nem jött le az ujjáról a jegygyűrűje.

A problémát végül nem sikerült orvosolni Cikos nem játszott az MTK ellen, Kusnyír Erik szerepelt végül helyette. Az egyszeres szlovák válogatott védő végül az idény végén, 2019 nyarán szerződése felbontásával távozott a DVSC-től, majd három hónap munkanélküliséget követően, tavaly szeptemberben a Slovan Bratislava szlovák másodosztályban szereplő B-csapatához igazolt.

Innen került most a lengyel másodosztályba: a Puszcza Niepolomice hivatalos honlapjának hétfői bejelentése szerint fél évre szóló szerződést kötött a védővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik