Interjú Kubatov Gáborral, a Ferencváros elnökével; Nagy tömeg fogadta a kupagyőztes Sepsi OSK játékosait

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.20. 23:59
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Diószegi László: Nem akarunk felébredni a kupagyőzelem után. Sepsiszentgyörgy főterén nagy tömeg előtt mutatta be pénteken a Román Kupa-trófeát a Sepsi OSK stábja. Diószegi László klubelnök szerint kimondhatatlan boldogság örömöt szerezni több százezer embernek.
Diószegi László: Nem akarunk felébredni a kupagyőzelem után.
Sepsiszentgyörgy főterén nagy tömeg előtt mutatta be pénteken a Román Kupa-trófeát a Sepsi OSK stábja. Diószegi László klubelnök szerint kimondhatatlan boldogság örömöt szerezni több százezer embernek.

Kubatov Gábor: A Fradinál csak egy érem létezik – az arany! A Ferencváros elnöke a csapat megerősítéséről, az edzőről, az együttes térségben elfoglalt helyéről és a Bajnokok Ligájáról is beszélt lapunknak. Borbola Bence interjúja.

Hagyományainkhoz híven a Nemzeti Sport osztályzatai alapján ezúttal is összeállítottuk a 2021–2022-es NB I-es idény álomcsapatát, amelybe öt csapat, a Ferencváros, a Kisvárda, a Paks, a Mol Fehérvár és az Újpest adott játékost.

Magyarok csapnak össze a Német Kupa döntőjében. A Willi Orbánt, Gulácsi Pétert és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató RB Leipzig az első trófeájára hajt a Német Kupa döntőjében, míg a Sallai Rolanddal felálló Freiburg már a döntőbe bejutással történelmet írt. Babják Bence összeállítása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik