Honvéd: visszatér a válogatott támadó – hivatalos

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.10.20. 16:46
null
Eppel Márton visszatért a Honvédhoz (Fotó: honvedfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Eppel Márton bő két év után visszatér a klubhoz.

 

 

A legutóbb a belga Cercle Bruges-nél szereplő Eppel Márton visszatérése már augusztusban is szóba került, akkor a Honvéd nem tudott megállapodni a csatárral, aki elsősorban külföldi folytatásban gondolkodott, ezért nem kötelezte el magát.

Szűk két hónappal később megváltozott a helyzet, a Honvéd megerősítette, hogy Eppel visszatér a klubhoz, amellyel 2021. december 31-ig érvényes szerződést kötött.

„Marcit, azt hiszem, nem kell bemutatni senkinek. Nagyon örülünk, hogy végül csatlakozott hozzánk és biztosak vagyunk benne, hogy segítségére lesz a csapatnak” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

A nyolcszoros magyar válogatott csatár 2016 januárja és 2018 júliusa között két és fél idényt töltött Kispesten, a bajnoki címet hozó idényben gólkirály lett. Ezt követően légióskodott a kazah Kajrat Almatinál és a belga Cercle Bruges-nél, utóbbitól idén júniusban távozott, mivel nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.

„Nagyon boldog vagyok – kezdte az aláírást követően Eppel Márton. – Nagyon rég volt, amikor a Honvéddal először elkezdtem edzeni, és úgy volt, hogy tárgyalunk. Óriási kő esett most le a szívemről, de igazából a múltról, az elmúlt időszakról nem is szeretnék beszélni, nem akarok ezen gondolkozni, próbálok csak előre tekinteni. Azért jöttem ide, hogy a Honvédot segítsem, gólokkal, jó játékkal, győzelmekkel. Nagyon várom a munkát a srácokkal, egy hónapig velük edzettem a nyáron, remek közösség van itt. Kell még egy kis löket a csapatnak, lehet még tovább fejlődni és azon leszek, hogy amit én tudok, abból a maximumot tegyem hozzá a csapat játékához, hogy megmutassam, mire vagyok képes és egy nagyon jó Eppel Mártont lásson mindenki.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik