Honvéd: Miccoli olasz munkaadója mozgolódik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 11:54
Keddi olasz sajtóinformációk szerint mégis elképzelhető, hogy Fabrizio Miccoli szakít jelenlegi csapatával, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Leccével.

Mint beszámoltunk róla, Fabio Cordella, a Honvéd sportigazgatója jelezte: nemcsak Alessandro Del Pierót, hanem a másik rutinos támadót, Fabrizio Miccolit is megpróbálja Kispestre csábítani.Fabio Cordella, a Honvéd sportigazgatója jelezte: nemcsak Alessandro Del Pierót, hanem a másik rutinos támadót, Fabrizio Miccolit is megpróbálja Kispestre csábítani.

Miccoli az ősszel keveset játszott a Leccében, és bár a legutóbbi két fordulóban bekerült a kezdőcsapatba, sőt gólt is szerzett, a klub továbbra is keresgél a játékospiacon, ami azzal a következménnyel is járhat, hogy Miccoli szabaddá válik.

A Honvéd neve nem bukkan fel a friss híradásokban. Antonio Tesoro leccei klubelnök korábban viccnek minősítette a Miccoli Magyarországra szerződéséről szóló híreket.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Dávid (Soproni VSE), Botka Endre (Kecskemét), Csábi Mihály (Soproni VSE), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba), Emmanuel Mensah (ghánai, FK Bodva Moldava nad Bodvou – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Alessandro Del Piero (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Delhi Dynamos – India), Fabrizio Miccoli (olasz, Lecce – Olaszország)
Távozók: Thomas Iyock Job (kameruni, szabadon igazolható), Andrea Mancini (olasz, Haladás?, szabadon igazolható), Cristian Portilla (spanyol, szabadon igazolható), Anatolis-Alexis Sundas (román-görög, Fidelis Andria – Olaszország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik