Honvéd: „Megmondtam Lanzafame árát a Fradinak, fölmosták az embert a padlóról”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.31. 17:59
Megtartotta a tavaszi szezon előtti sajtótájékoztatóját a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd csapata, mely során bemutatkozott a klub két új szerzeménye, a grúz Zakaria Beglarisvili és az algériai Mohamed Mezgrani is. George F. Hemingway tulajdonos beszélt Gróf Dávid és Holender Filip jövőjéről, valamint felelevenített egy vicces történetet Davide Lanzafame eligazolásával kapcsolatban.

Megtartotta a tavaszi szezon előtti sajtótájékoztatóját a Budapest Honvéd csapata, mely során bemutatkozott a klub két új szerzeménye, a grúz Zakaria Beglarisvili és az algériai Mohamed Mezgrani is. George F. Hemingway klubtulajdonos szerint a két játékos nevét nehéz kimondani, ezért videónkban elárulta, milyen becenévvel illeti őket.

Beglarisvili az észt bajnokságban szerzett 30 góljával többek közt Cristiano Ronaldóval holtversenyben 7. helyen áll az Aranycipőért folytatott versenyben. Viszont ő már végigjátszott egy szezont, hiszen az észt pontvadászatot tavaszi-őszi rendszerben rendezik meg. Stábunk megkérdezte tőle, hogy ha gólt szerez a Honvédban, az beleszámít-e még az Aranycipő jelenlegi kiírásába?

Hemingway elárulta: teljes a keret, érkezőkre és távozókra sem számít.

„Gróf Dávidra olyan ajánlat, amiért elszerződne, nincs. Ha most fogadnom kellene, akkor arra fogadnék, hogy nyárig marad. Semmilyen ajánlatunk nincs Holender Filipre sem, senkivel nem beszéltem a DAC-tól vele kapcsolatban. De nyitva állok minden ajánlat felé. Ha a DAC-nak megvan a megfelelő összege, beszélhetünk róla.”

Ezután egy vicces történetet is megosztott arról, hogyan tárgyalt az FTC-vel tavaly nyáron, amikor Davide Lanzafame eligazolt Kispestről.

„Egyik nap felhívott engem a Ferencváros, hogy szeretnék megvenni a Lanzafamét. Megmondtam, hogy mibe kerül és fölmosták az embert a padlóról, de később visszahívott és azt mondta, hogy jó.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Mohamed Mezgrani (algériai, USM Alger – Algéria)
Kölcsönbe érkezők:
Zakaria Beglarisvili (grúz, Flora Tallinn – Észtország)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Baráth Botond (Sporting Kansas City – Egyesült Államok, szabadon igazolhatóként), Deák István (szerbiai, Napredak Krusevac – szabadon igazolhatóként), Hidi Patrik (Irtis Pavlodar – Kazahsztán, szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Tomás Pilík (cseh, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: 1. FK Príbram – Csehország)
Kölcsönbe távozók: Kovács Nikolasz (Balmazújváros)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Gróf Dávid, Holender Filip (érdeklődik iránta: DAC – Szlovákia), Májer Milán (Dorogi FC), Pölöskei Zsolt (átadólistán)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik