Honvéd: hosszabbítottak a védővel – hivatalos

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.10. 18:19
null
Mohamed Mezgrani további kétéves szerződést kötött a Honvéddal (Fotó: Budapest Honvéd Online)
Nagy Gergő és Baráth Botond után Mohamed Mezgrani is szerződést hosszabbított a Budapest Honvéddal – jelentette be a klub hivatalos oldala.

Mohamed Mezgrani 2019 januárjában lett a Honvéd labdarúgója, s rögtön fontos tagjává vált a csapatnak, amellyel 2020-ban Magyar Kupát nyert. A sikeres együttműködés tovább virágozhat, hiszen a felek kétéves szerződéshosszabbításban állapodtak meg.

Az algériai-belga védő elmondta, több klubtól is volt megkeresése, de otthon érzi magát a Honvédnál.

„Boldog vagyok, nagyon jó érzés, hogy továbbra is a Honvéd játékosa lehetek. Nem titok, több ajánlatot is kaptam, időre volt szükség, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Ebből a szempontból nem volt könnyű a dolgom, viszont sokat beszélgettem Kun Gábor ügyvezetővel és Horváth Ferenc vezetőedzővel is, és éreztem, hogy számítanak rám, innen nézve pedig egyszerű volt a döntés, hogy maradok Kispesten. – mondta Mohamed Mezgrani, aki az elmúlt idény gyenge szerepléséről is beszélt. – Egyébként se lett volna illendő egy gyengébb szezon után távozni, ha majd egyszer váltok is, akkor erős csapatból tenném azt, mert a Honvédnak az élmezőnyben van a helye. Szóval mindent összevetve a maradás volt számomra az első számú opció."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik