Honvéd: Eppel Márton terve az, hogy egy nap visszatér a klubhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.28. 11:24
Másfél év után továbbáll a Budapest Honvédtól Eppel Márton, aki a távozás kapcsán beszélt a klub honlapjának többek között a kispestieknél töltött időről, az átigazolás körülményeiről és Marco Rossiról is.

Nemrég bejelentette a Honvéd, hogy távozik a klubtól Eppel Márton – a támadó a kazah Kajrat Almatiban folytatja a pályafutását. Annak a lehetőségét viszont nem zárja ki, hogy egy nap újra a kispesti klubot erősíti majd – sőt, már tervei is vannak ezzel kapcsolatban.Honvéd, hogy távozik a klubtól Eppel Márton – a támadó a kazah Kajrat Almatiban folytatja a pályafutását. Annak a lehetőségét viszont nem zárja ki, hogy egy nap újra a kispesti klubot erősíti majd – sőt, már tervei is vannak ezzel kapcsolatban.

„Hiányozni fog a Honvéd – vallotta be Eppel Márton. – Amikor az utolsó előtti edzésemre kisétáltam, eszembe jutott, milyen volt itt először pályára lépni, sok jó emlék köt ide. Az a tervem, hogy a külföldi időszak után majd visszatérek a Honvédhoz."

A támadó elárulta,már egy évvel ezelőtt is megvolt az esélye annak, hogy külföldi klubhoz kerüljön, akkor azonban nem valósult meg az átigazolás.

„Akkor nagy csalódásként éltem meg, hogy nem tudtam külföldre szerződni, az őszi szezon rá is ment erre, nem jöttek a gólok, edzőt is váltottunk, én pedig nagyon sokat köszönhettem Marco Rossinak, szóval sok minden volt, ami nem segítette elő, hogy jól teljesítsek – vélekedik Eppel. – A téli szünetben úgy voltam vele, hogy a nyárig biztosan maradok, jól kell játszanom, és ki kell harcolnom a csapattal az Európa-liga-szereplést."

A tavalyi vezetőedző Marco Rossinak elmondása szerint sokat köszönhet, de nem az olasz szakember az egyetlen, akire kitért a búcsúkor.

„Hálás vagyok Marco Rossinak, taktikailag sokat tett hozzá a játékomhoz, de emberileg is sokat segített. Davide Lanzafaméval pedig két szezon alatt rúgtunk hatvan gólt, adtunk még tíz-tizenöt gólpasszt, szerintem elég jó csatárkettőst alkottunk. Még akkor is, ha előfordultak viták, mert két teljesen más karakter vagyunk. Fontos, amit ő is kiemelt, hogy motiváltuk egymást, arra sarkalltuk a másikat, hogy még jobban futballozzon. Mindkettőnkben benne volt, hogy jobban akartunk játszani, több gólt akartunk lőni, mint a másik, és ez hajtott minket előre" – mondta Eppel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik