Hiányzik a gól – Gera Dániel az FTC kölcsönjátékosaként készül az FTC ellen

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.12.03. 23:26
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Gera Dániel a Ferencváros labdarúgója, kölcsönben szerepel a Puskás Akadémiában. A szélső több mint egy éve rúgott gólt az NB I-ben, még az MTK játékosaként a Kisvárda kapujába talált be, de bízik benne, végre megtörik a rossz sorozata, és megszerzi első találatát felcsúti színekben. Szombaton a Puskás a Fradi vendége lesz a Groupama Arénában, ez lesz az OTP Bank Liga 15. fordulójának rangadója. Gera lapunknak azt mondta, a játéka javul, ám a gól nagyon hiányzik. Az önbizalmának jót tenne, de nem pánikol, egyértelműen jobban érzi magát a bőrében, mint az idény elején.
• Gera Dániel a Ferencváros labdarúgója, kölcsönben szerepel a Puskás Akadémiában.
A szélső több mint egy éve rúgott gólt az NB I-ben, még az MTK játékosaként a Kisvárda kapujába talált be, de bízik benne, végre megtörik a rossz sorozata, és megszerzi első találatát felcsúti színekben. Szombaton a Puskás a Fradi vendége lesz a Groupama Arénában, ez lesz az OTP Bank Liga 15. fordulójának rangadója. Gera lapunknak azt mondta, a játéka javul, ám a gól nagyon hiányzik. Az önbizalmának jót tenne, de nem pánikol, egyértelműen jobban érzi magát a bőrében, mint az idény elején.

• A nemzeti szégyen napja – így jellemzi július 11-ét a Louise Casey brit kormánytisztviselő közreműködésével a londoni Európa-bajnoki döntő előtt kirobbant botrányról készült jelentés. Mint emlékezhetünk, az Anglia–Olaszország találkozó kezdetét megelőző órákban elszabadult a pokol a Wembley előtt. Jegy nélküli huligánok tömege támadta meg a bejáratokat, törte át a kordonokat és foglalta el a lelátó székeit. A jelentésről és annak ajánlásairól is olvashatnak írásunkban.

• Képes Sport mellékletünkben bemutatjuk az újra az európai futballelithez tartozó Ajaxot, amely a 2018–2019-es BL-idényben kis híján a döntőig menetelt, ám az azt követő időszakban szétszedték a sikert sikerre halmozó együttes magját. Bemutatjuk az újjáépítés fázisait, olvashatnak az európai élklubok által folyamatosan csábított vezetőedzőről, Erik ten Hagról, és arra is igyekszünk választ adni, vajon az amszterdami csapat eljuthat-e újra az első számú európai kupasorozat végső szakaszába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik