Herczeg: A hullámvölgy után elindulunk felfelé

Vágólapra másolva!
2010.10.04. 13:52
null
A Loki játékosai erőt merítenének a sikerből (Fotó: Mirkó István)
Hosszú idő után győzött ismét a Debrecen: Herczeg András, a hajdúságiak klubmenedzsere szerint a Vasas elleni 3–1-es siker jó alapot jelent a jövőre nézve, míg Giovanni Dellacasa, az angyalföldiek vezetőedzője úgy véli, máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés.

Debreceni szempontból jókor jött a Vasas elleni siker, hiszen ezt megelőzően utoljára augusztus végén, még az ötödik fordulóban győzött a bajnoki címvédő, akkor a Videoton ellen.

„Úgy láttam, hogy a játékosoknak sikerült feldolgozniuk az olaszországi egy nullás vereséget. Bízom benne, hogy kisebb hullámvölgyünk után ismét elindulunk felfelé. A mai mérkőzésünk biztosan kiváló alap lehet a jövőre nézve" – nyilatkozta a vasárnapi 3–1-es győzelmet követően Herczeg András, a debreceniek klubmenedzsere.

A szakember elégedett volt csapata első félidőben mutatott játékával, a szünet után azonban egyre több hibát látott labdarúgóitól. „Csapatom maximális koncentrációval, nagy fegyelemmel vetette magát a küzdelembe. Pontosan járattuk a labdát, fegyelmezettek voltunk, és az első játékrészben igazi csapatként játszottunk. Sajnos a folytatásban a Vasas már támadóbban lépett fel, nálunk pedig olykor-olykor becsúszott néhány bosszantó hiba, és több teret engedtünk a vendégeknek" – vélekedett Herczeg.

A Vasas vezetőedzője, Giovanni Dellacasa úgy véli, egyéni hibák miatt kerülhetett előnybe a Debrecen, és amellett sem ment el szó nélkül, hogy bár a Vasas is háromszor talált a kapuba, mégis 3–1 lett a találkozó végeredménye.

„Két hatalmas egyéni hiba miatt kétgólos előnybe került a hazai csapat, nekünk pedig rohannunk kellett az eredmény után. Kénytelen voltam már az első félidőben cserélni, mert Katona Máté sem támadásban, sem pedig védekezésben nem tudott segíteni a csapatnak. Úgy vélem, hogy Lázok gólja szabályos volt, kettő egyes állásnál pedig teljesen máshogy alakult volna a mérkőzés. A játékvezető, valamint az asszisztense azonban lesnek ítélte meg az esetet..." – nyilatkozta az olasz szakember.

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,nbi,2010/9,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik