A két említett játékost a szintén élvonalbeli Mezőkövesddel hozták szóba, Tóth Miklós viszont arról beszélt, hogy klubváltásról jelenleg szó sincs.

 
800 millió? Nagyságrendekkel kisebb a tartozás – Tóth Miklós

Mint olvasható, „a Mezőkövesdtől hivatalos megkeresés nem érkezett”. Tóth annyit még hozzátett, Némethet tavaly nyáron megvette volna a Kövesd, de a Haladás akkor nemet mondott az ajánlatra. Az ügyvezető igazgató továbbá megjegyezte, hogy Jagodics Márk és Németh Márió is 2018-ban hosszabbított szerződést a gárdával, s 2021 nyaráig van érvényes megállapodásuk a zöld-fehérekkel.

Mint arról korábban beszámoltunk, az NB I utolsó helyén álló Szombathelyi Haladás anyagi problémákkal küzd. Az együttes vezetősége elismerte, a labdarúgók márciusban csak a fizetésük egy részét kapták meg, a Magyar Nemzet pedig arról írt, az is kérdéses lehet a 800 millió forintot közelítő tartozáshalom következtében, hogy a zöld-fehérek képesek lesznek-e befejezni az idényt.

Tóth csütörtökön ezzel kapcsolatban elárulta, hogy valójában nagyságrendekkel kisebb, 95 millió forintos tartozásról van szó.