Hali: Jagodicsért és Némethért sem jött hivatalos ajánlat a Kövesdtől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 16:37
Tóth Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás ügyvezető igazgatója a szombathelyiek hivatalos honlapján elmondta, Jagodics Márkért és Németh Márióért sem érkezett eddig hivatalos ajánlat. 

A két említett játékost a szintén élvonalbeli Mezőkövesddel hozták szóba, Tóth Miklós viszont arról beszélt, hogy klubváltásról jelenleg szó sincs.

Mint olvasható, „a Mezőkövesdtől hivatalos megkeresés nem érkezett”. Tóth annyit még hozzátett, Némethet tavaly nyáron megvette volna a Kövesd, de a Haladás akkor nemet mondott az ajánlatra. Az ügyvezető igazgató továbbá megjegyezte, hogy Jagodics Márk és Németh Márió is 2018-ban hosszabbított szerződést a gárdával, s 2021 nyaráig van érvényes megállapodásuk a zöld-fehérekkel.

Mint arról korábban beszámoltunk, az NB I utolsó helyén álló Szombathelyi Haladás anyagi problémákkal küzd. Az együttes vezetősége elismerte, a labdarúgók márciusban csak a fizetésük egy részét kapták meg, a Magyar Nemzet pedig arról írt, az is kérdéses leheta 800 millió forintot közelítő tartozáshalomkövetkeztében, hogy a zöld-fehérek képesek lesznek-e befejezni az idényt.

Tóth csütörtökön ezzel kapcsolatban elárulta, hogy valójában nagyságrendekkel kisebb, 95 millió forintos tartozásról van szó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik